Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu are planuri îndrăzneţe cu echipa pe care o antrenează. Ce şi-a propus pentru următorul sezon din România

Dorinel Munteanu are planuri îndrăzneţe cu echipa pe care o antrenează. Ce şi-a propus pentru următorul sezon din România

Liga 2

Comentarii

Dorinel Munteanu este pentru reluarea campionatului în forma obişnuită, fără cu play-off şi play-out, format despre care se discută pentru Liga a 2-a. Antrenorul lui CSM Reşiţa îşi doreşte să joace toate etapele care au mai rămas.

Începând cu data de 15 mai, echipele din România pot intra în cantonament pentru a se pregăti pentru reluarea campionatului. Însă, despre Liga a 2-a s-a discutat despre o scurtare a campionatului, cu un sistem de play-off şi play-out şi cu meciuri într-o singură manşă. Dorinel Munteanu spune însă că nu este de acord cu această variantă:
”Am înţeles că trebuie să se termine campionatul la sfârşitul lui iulie, nu? Eu cred că s-ar putea găsi portiţe să se termine. Joci miercuri, sâmbătă. Eu nu aş fi de exemplu de acord să jucăm un play-out, fiindcă noi suntem în play-out, numai un meci. Fiindcă această perioadă de pauza, de două luni, cu trei săptămâni de pregătire, în 7 meciuri forma sportivă... Eu nu pot să aduc într-o lună de zile un jucător la o formă sportivă şi nici nu vreau. Nici nu e normal să aduc un jucător la forma maximă sportivă, din prima etapă. Trebuie să am şi eu o perioadă de campionat, mi-aş dori ca forma sportivă a echipei mele să fie la jumătatea acestei comeptiţii. Aşa, în 7 etape se termină şi gata”, a comentat Dorinel Munteanu pentru Telekom Sport.

Dorinel Munteanu îşi propune să promoveze cu CSM Reşiţa

Fost campion cu Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu a semnat cu CSM Reşiţa la finalul lui noiembrie 2019. A apucat să conducă echipa în doar patru meciuri, deoarece campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. În acest moment, se bate pentru evitarea retrogradării, dar Dorinel Munteanu spune că în sezonul următor îşi propune să atace promovarea în Liga 1.
”Noi, aici, în Banat, o luăm pas cu pas. În primul rând să ne salvăm la retrogradare, iar bătălia va fi foarte grea. Eu de aceea sunt puţin neliniştit, în ce format vom juca. Una este să se termine campionatul normal sau doar cu 7 meciuri. Dar eu sper şi sunt convins că ne salvăm de la retrogradare. Următorul pas este atacarea promovării, de anul viitor”, a mai spus Dorinel Munteanu. 
CSM Reşiţa are în lot câţiva jucători importanţi, care au evoluat şi în Liga 1, precum Călin Cristea, Laurenţiu Buş, Laurenţiu Rus, Victoraş Astafei sau Alberto Cobrea. 
CSM Reşiţa se află în acest moment pe locul 15, din 20, la egalitate de puncte cu locul 16, care este retrogradabil. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare