Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, dorit de o forţă din Superliga României! Cum s-ar putea produce mutarea

Dorinel Munteanu, dorit de o forţă din Superliga României! Cum s-ar putea produce mutarea

CFR Cluj

Comentarii

Dorinel Munteanu este dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj după demisia lui Adrian Mutu.

Dorinel Munteanu, dorit de o forţă din Superliga României! Cum s-ar putea produce mutarea

Ardelenii au rămas fără antrenor după demisia lui Adrian Mutu. „Briliantul” a renunţat la poziţie după umilinţa din Cupa României, scor 0-4, cu cei de la Corvinul Hunedoara. Astfel, Neluţu Varga este nevoit să găsească de urgenţă antrenor pentru derby-ul cu Rapid. 

Patronul clujenilor a ajuns la varianta Andrea Mandorlini, dar se pare că este vorba despre un mandat interimar al italianului. Adevărata ţintă a lui Nelu Varga este Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, anunţă as.ro.

CFR Cluj are obiective îndrăzneţe pentru sezonul viitor, având în vedere că actuala stagiune a fost una de reconstrucţie, astfel că Dorinel Munteanu este omul potrivit pentru a cuceri din nou trofee alături de fosta campioană a României.

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj: "Nu pot accepta această umilinţă. Eu am un caracter de campion şi o mentalitate de învingător"

"Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilinţă. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.

Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aştept s-o aprobe şi domnul Varga, apoi ne strângem mâinile.

A fost o umilinţă prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur şi simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanţă în continuare, dar e greu în aceste condiţii, pe care le-aţi văzut şi dumneavoastră. E vorba despre evoluţia pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situaţie, dar eu, Adrian Mutu, am stat şi m-am gândit toată noaptea şi, pur şi simplu, nu pot accepta aşa ceva.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist şi de om. Şi a principiilor mele de viaţă” , a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujdorinel munteanuotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare