Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, după Oţelul - FCU Craiova 1-0: „Nu le-am dat nicio şansă! Eu vreau play-off-ul, ăsta e obiectivul”

Dorinel Munteanu, după Oţelul - FCU Craiova 1-0: „Nu le-am dat nicio şansă! Eu vreau play-off-ul, ăsta e obiectivul”

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a câştigat duelul cu FCU Craiova, scor 1-0, în Superliga României.

Dorinel Munteanu, entuziasmat după victoria cu FCU Craiova

La finalul meciului de la Galaţi, Dorinel Munteanu a tras concluziile şi a repetat obiectivul echipei: accederea în play-off.

„Azi am făcut o partidă exactă, nu le-am dat nicio şansă, doar din fază fixă. Mă bucur mult pentru jucători. Le-am spus că este ultima şansă, depinde şi de celelalte rezultate. Mi-aş fi dorit pentru toţi cei care au fost cu mine de la început să îşi continue activitatea, să ne atingem obiectivele propuse. Sper până în ultima etapă la play-off.

În fotbalul modern, duelul 1 contra 1 e foarte apreciat. Dacă jucătorii sunt ţinuţi în puf îmi pare rău. Ai noştri nu sunt. Au câştigat toate duelurile. Nu îmi aduc aminte ca ei să fi avut foarte multe şanse.

Avem aceleaşi probleme, nu avem o prezenţă în faţa porţii să ne întâlnim cu mingea. Am spus de la început că ţin foarte mult la jucătorii mei. De cei care nu fac faţă ne despărţim. Maciel este un jucător extraordinar, se pregăteşte foarte bine.

La Bodişteanu e mai delicat, vreau constanţă în randament. Nu vreau să facă un joc extraordinar şi apoi să nu mai existe pe teren. Îmi doresc constanţă şi să fie în vizorul echipei naţionale. (...)

Dacă mă gândesc bine, putea fi şi mai sus. Ne-a lipsit experienţa, acomodarea unor jucători, sunt mulţi factori pe care trebuie să îi discuţi. Dacă Gică a spus să vină nişte oameni lângă el, eu ce să mai zic? Nu vreau să intru în polemici, dar ne târâm cum ne târâm cu bugetul nostru şi vrem să mergem în play-off”, a declarat Dorinel Munteanu după meci.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galatifcu craiova 

viewscnt
Articole similare