Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu face minuni la Oţelul Galaţi. MM Stoica: ”Este exact Dan Petrescu!” | EXCLUSIV

Dorinel Munteanu face minuni la Oţelul Galaţi. MM Stoica: ”Este exact Dan Petrescu!” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a calificat-o pe Oţelul Galaţi în semifinalele Cupei României.

Laude pentru Dorinel Munteanu

Oţelul Galaţi, formaţia pregătită de Dorinel Munteanu (55 de ani), a învins-o cu 1-0 pe Universitatea Craiova şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

După ce Dorinel Munteanu s-a calificat în semifinale, MM Stoica şi Andrei Vochin l-au lăudat, în direct, la Orange Sport. 

MM Stoica: ”Oţelul, de exemplu, Ghiocel aproape că n-a jucat sezonul ăsta, Tănasă care e rezerva lui Bodişteanu. Ce face Dorinel acolo... Fără el echipa aia nu ar exista, îl vezi, e activ, nervos, şi transmite hiperactivitate echipei. Exact Dan Petrescu. 

Uită-te la Cisotti abia stă banderola pe el, că nu are un fizic, dar aleargă, pasează, este pe tot terenul. 

Andrei Vochin: Oţelul se duce la Craiova cu autocarul toată noaptea, fac o refacere, marţi pleaca înapoi şi joaca 7 dintre jucătorii care au jucat... Nu doar că obţin o victorie ci aleargă, joacă!”.

Pentru un loc în finala Cupei României, Oţelul Galaţi va juca împotriva lui ”U” Cluj, care a trecut cu 1-0 de Hermannstadt în sferturi.

Pe cealaltă jumătate de tablou se înfruntă Corvinul Hunedoara şi FC Voluntari. Semifinalele Cupei României se vor disputa în săptămâna 15-21 aprilie. Momentan, datele nu sunt exacte.

Ce a declarat Dorinel Munteanu după meci:

”Diferenţa s-a făcut pe teren. Jucătorii noştri au înţeles foarte bine ce au de făcut. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroşi. Nu este uşor să joci cu o echipă care îi are pe Ivan, pe Mitriţă, Baiaram. Nu le-am dat nicio şansă. Cred că victoria este meritată, chiar dacă am jucat 120 de minute.

Am avut ocazii, ei au avut foarte puţine. Ne-am calificat pe merit. Cupa României este competiţia surprizelor. N-aş vrea să fim noi surprinşi. Acum ne gândim la jocul cu Dinamo. Preocuparea mea este să-şi revină băieţii, să facem recuperare.

Nu vreau să mai vorbesc despre perioada de pregătire, noi ne-am văzut de treaba noastră, chiar dacă au fost unele critici. Am făcut o greşeală când le-am răspuns unor colegi sau prieteni care m-au criticat. Mă bucur că jucătorii mei au înţeles ce trebuie să facă şi au făcut-o bine”, a spus Dorinel Munteanu după meci.

Afla mai multe despre: dorinel munteanudan petrescuoţelul galaţimm stoica 

viewscnt
Articole similare