You are here:

Dorinel Munteanu, prima reacţie după ce Rednic l-a egalat în ultimul minut

Dorinel Munteanu, prima reacţie după ce Rednic l-a egalat în ultimul minut

Oțelul Galați

Comentarii

Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia UTA Arad, în etapa a 5-a din Superligă. Gălăţenii rămân lideri în Superligă.

Reacţia lui Dorinel Munteanu după ce a fost egalat pe final

Într-un meci alert, cu faze de poartă, gălăţenii au deschis scorul încă din minutul 13, când Juric a înscris cu o lovitură de cap. Gazdele au reacţionat prin şutul lui Omondi, din minutul 43, respins de Iustin Popescu, iar după trei minute acelaşi Omondi a trimis în bară. Oţelul a trecut pe lângă majorarea scorului în minutul 48, la ocazia lui Stevanovic, respinsă de Popa.

Arădenii au avut apoi un şut al lui Joao Pedro, în minutul 61, dar Popescu a apărat, apoi Ezekiel a şutat slab dintr-o poziţie bună şi meciul s-a încheiat cu un henţ în careu al lui Adăscăliţei, într-un duel cu Omondi, în minutul 90+5 Arbitrul Szabolcs Kovacs a dictat penalti fără ezitare, iar Joao Pedro a transformat egalând situaţia pe tabelă. Dozi a scos de pe linia porţii la ocazia lui Stevannovic, în minutul 90+9 şi UTA – Oţelul s-a terminat 1-1

  • Oţelul este lider în Superligă, cu 11 puncte, în timp ce UTA se clasează pe 6, cu 6 puncte.

”La ultima fază am comis acea greşeală, adversarul nostru nu a avut nimic concret. Nu sunt mulţumit, trebuia să câştigăm azi. Cu regulamentele lor care sunt interpretabile nu avem ce să facem. Sunt mulţumit de jocul echipei”, a declarat Dorinel Munteanu după meci.

Afla mai multe despre: oţelul galaţidorinel munteanuuta 

viewscnt
Articole similare