You are here:

Dorinel Munteanu, savuros la declaraţii după ce a bătut-o din nou pe FCSB: "Fără nicio răutate, dar nu mă încântă că am câştigat acest meci"

Dorinel Munteanu, savuros la declaraţii după ce a bătut-o din nou pe FCSB: "Fără nicio răutate, dar nu mă încântă că am câştigat acest meci"

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul a câştigat meciul din Ghencea cu FCSB, scor 2-0, şi a urcat pe primul loc în Superligă.

"Băieţii au făcut un meci bun, mai puţin în startul partidei. Am făcut nişte greşeli care nu prea se fac în fotbal, dar am trecut cu bine peste acele momente. În repriza a doua, am ieşit mult mai montaţi de la cabine, am reuşit să mai marcăm o dată şi mă bucură rezultatul.

Trebuie să închidem deja această bucurie încă de acum, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu cu Hermannstadt. Sincer, nu mă încântă că am învins FCSB-ul, mă încântă jocul echipei mele. Fără nicio răutate, am câştigat meritat cu campioana României, iar acum le doresc să meargă mai departe în Champions League" , a spus Dorinel Munteanu la Prima Sport.

FCSB - Oţelul 0-2

FCSB, campioana entitre a României, a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Golurile au fost marcate de Cisotti ’44 şi Zivulic ’59.

  • FCSB: Vlad – Antwi (Creţu ’62), Haruţ, Chiricheş, Kiki – Lixandru (Ştefănescu ’46), Alhassan – L. Phelipe (Băluţă ’46), Edjouma (Baeten ’62), Musi – Miculescu (Popa ’46). Antrenor: Elias Charalambous
  • Oţelul: I. Popescu – Adăscăliţei (Djuric ’55), Cisse, Stefanovic, Zhelev – Lameira (Juric ’79), Zivulic, Teles (Roşu ’90) – Maciel (Pop ’79), Cisotti, Tănasă (Rus ’55). Antrenor: Dorinel Munteanu

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare