You are here:

Dorinel Munteanu şi-a decis viitorul! Unde va antrena ”Neamţul” în sezonul următor: ”De mâine...”

Dorinel Munteanu şi-a decis viitorul! Unde va antrena ”Neamţul” în sezonul următor: ”De mâine...”

Superliga

Comentarii

Oţelul a fost învinsă de Universitatea Cluj, scor 0-2, în semifinala barajului pentru accederea în Conference League.

După finala de Cupă, pierdută dramatic de Oţelul în faţa Corvinului, gălăţenii au pierdut orice şansă de a participa în cupele europene în sezonul următor, în urma eşecului cu Universitatea Cluj.

Dorinel Munteanu rămâne la Galaţi şi are planuri mari: ”Începe un nou ciclu!”

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

La finalul partidei, Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia remarcabilă din acest sezon şi a anunţat că un nou ciclu va începe la Galaţi ”în cel mult un an”. 

”Neamţul” a ţinut să sublinieze prin ce a trecut Oţelul în ultimii ani. De la revenirea lui Dorinel Munteanu la Galaţi, Oţelul a promovat succesiv în doi ani, din Liga 3 în Liga 2, apoi din Liga 2 în Superliga.

”Nu ştiu dacă unii mă consideră nebun... După acest ciclu şi după acest joc, pot spune că sunt foarte mândri de jucătorii mei. Îmi felicit jucătorii pentru aceşti trei ani minunaţi pentru fotbalul gălăţean. Adevăraţii suporteri nu au motiv să fie nemulţumiţi. Îi felicit şi pe suporterii nemulţumiţi, care sunt câţiva, dar foarte vocali. 

O echipă nu se construieşte într-o zi sau o săptămână. Am încheiat un ciclu foarte greu, dar foarte frumos pentru echipa şi oraşul nostru. Vom face tot posibilul ca din anul următor să arătăm altfel. Astăzi am pierdut pe greşeli defensive. 

Dacă eram o echipă bine aşezată defensiv, eram mult mai sus, dar nu vreau să îl mâniem pe Dumnezeu. În următorii 2-3 ani, pretenţiile şi obiectivele vor fi mult mai mari. Ne-am dorit cu toţii să ajungem în Europa, dar asta a fost. Ne-am atins nivelul maxim, iar de aceea nu pot să fiu supărat.

De mâine voi analiza ce s-a întâmplat în aceşti trei ani şi vom pune bazele următorului proiect. Parcă suntem blestemaţi la penaltyuri. Cine execută trebuie să aibă responsabilitate, dar se întâmplă.

Am avut şi alte ocazii foarte mari. Cu siguranţă. într-un an voi începe acest proiect, cât am contract. Îmi trebuie necondiţionat să vină oamenii financiar lângă mine, să am un buget, ca să nu mai suferim cum am suferit în acest an.

Necunoscătorii au aruncat cu noroi în ce am făcut în aceşti ani, ceea ce înseamnă că nu au caracter. Au fost foarte multe probleme la club

Este clar că vom renunţa la unii jucători, este normal, aşa este în fotbal. Să nu credeţi că vom avea un buget de 10-15 milioane la anul, sper să avem un buget mai mare. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Banii nu i-am primit la timp în acest sezon. I-am primit <<din părţi>>”, a spus Dorinel Munteanu, după Oţelul - ”U” Cluj 0-2.

Afla mai multe despre: superligaoţeluldorinel munteanu”u” cluj 

viewscnt
Articole similare