You are here:

Dorinel Munteanu ştie cum poate fi învinsă Dinamo. Ce a declarat antrenorul Oţelului înaintea derby-ului de la Galaţi: ”Trebuie să tratăm foarte serios jocul”

Dorinel Munteanu ştie cum poate fi învinsă Dinamo. Ce a declarat antrenorul Oţelului înaintea derby-ului de la Galaţi: ”Trebuie să tratăm foarte serios jocul”

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi şi Dinamo se întâlnesc într-un clasic al fotbalului românesc, vineri, pe 20 septembrie, de la 21:00, din etapa a zecea a Superligii.

Oţelul rămâne singura echipă neînvinsă din campionat, alături de Universitatea Cluj, iar gălăţenii îşi doresc să rămână cu cifra 0 în dreptul eşecurilor şi după jocul cu Dinamo din etapa a zecea.

Dorinel Munteanu, antrenorul formaţiei de la malul Dunării, a prefaţat partida cu Dinamo şi a tras un semnal de alarmă, după ce şi-a criticat elevii la finalul partidei cu Gloria Buzău din runda precedentă, încheiată la egalitate, 0-0.

Ce a declarat Dorinel Munteanu, înaintea meciului dintre Oţelul şi Dinamo

”Va fi un meci foarte greu, cu o echipă care a început foarte bine campionatul, care are ca obiective calificarea în play-off-ul campionatului. Noi trebuie să tratăm foarte serios jocul, pentru că trebuie să ştim exact în ce direcţie mergem.

Îmi doresc să mergem în direcţia cea bună, să trecem cu bine şi peste acest joc, să rămânem pe aceeaşi poziţie în clasament. Dar acest lucru se va realiza numai dacă vom trata jocul foarte serios.

Trebuie să avem atitudine agresivă, un joc colectiv foarte bun, ridicat la nivel maxim din toate punctele de vedere, mental, fizic, organizatoric. Numai aşa putem face ca rezultatul final să fie de partea noastră.

Au jucătorii în formă, dar depinde şi de jucătorii noştri dacă vor putea să facă şi în meciul cu noi ce au făcut în celelalte meciuri. De aceea vreau un joc colectiv, bine organizat, să funcţioneze foarte bine toate cele trei compartimente.

Nu ştiu dacă vom putea spune că va fi un meci de care pe care, nu mai contează dacă Dinamo sau noi am primit sau marcat multe sau puţine goluri, totul depinde de jucătorii care vor intra în teren.

Trebuie să fie hotărâţi în ceea ce fac. Celelalte jocuri sunt istorie”, a spus Dorinel Munteanu la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Oţelul şi Dinamo.

Înaintea partidei directe, Oţelul este pe locul doi, cu 16 puncte, în timp ce Dinamo ocupă ultima treaptă a podiumului, cu 15 puncte, dar şi cu un meci mai puţin decât moldoveni.

Afla mai multe despre: oţelul galaţisuperligadinamo 

viewscnt
Articole similare