You are here:

Dorinel Munteanu, vinovat pentru marele eşec al Oţelului din ultimii ani?! Bogdan Cosmescu: ”El a pierdut meciul”

Dorinel Munteanu, vinovat pentru marele eşec al Oţelului din ultimii ani?! Bogdan Cosmescu: ”El a pierdut meciul”

Oțelul Galați

Comentarii

Bogdan Cosmescu este de părere că Dorinel Munteanu este principalul vinovat pentru finala pierdută de Oţelul Galaţi în sezonul trecut al Cupei României.

În luna mai a acestui an, Oţelul Galaţi a ajuns în finala Cupei României, la 20 de ani distanţă de la precedenta participare în ultimul act al competiţiei.

Roş-alb-albaştrii au fost pierdut dramatic la penalty-uri, deşi au condus de două ori în timpul regulamentar, 1-0 şi 2-1.

În cel mai dramatic punct al partidei, la loviturile de departajare, Dorinel Munteanu a avut câteva ieşiri neobişnuite. Antrenorul Oţelului nu a rezistat presiunii la un moment dat şi a s-a dus la vestiare, neştiind cum s-au finalizat câteva execuţii.

Bogdan Cosmescu îl blamează pe Dorinel Munteanu pentru finala pierdută contra Corvinului

Bogdan Cosmescu este de părere că atitudinea lui Dorinel Munteanu din finala de la Sibiu şi-a pus amprenta asupra execuţiilor defectuoase ale elevilor săi.

Din cinci lovituri de departajare, Oţelul a transformat doar două, cu una mai puţin decât Corvinul.

”Are o stare de nervozitate, după părerea mea are merite uriaşe, dar finala Cupei României el a pierdut-o, nu am văzut un antrenor care să facă aşa, a venit, a plecat (n.r. la vestiare), n-am văzut niciodată un antrenor care să transmită o astfel de stare de spirit.

Se dădea de ceasul morţii pe margine, simţeau jucătorii toată nervozitatea asta”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: superligacorvinuldorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare