Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinţa lui Becali, imposibil de realizat: „MM a spus că nu se poate, iar Pintilii a ameninţat că pleacă!” Cum a explicat înfrângerea cu Nordsjaelland

Dorinţa lui Becali, imposibil de realizat: „MM a spus că nu se poate, iar Pintilii a ameninţat că pleacă!” Cum a explicat înfrângerea cu Nordsjaelland

FCSB

Comentarii

FCSB a fost eliminată încă din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Dorinţa lui Becali, imposibil de realizat: „MM a spus că nu se poate, iar Pintilii a ameninţat că pleacă!”  

După înfrângerea cu Nordsjaelland, Gigi Becali a susţinut o conferinţă de presă ad-hoc şi a venit cu concluziile după eliminarea din Europa. Patronul FCSB e de părere că antrenamentele nu au loc la capacitate maximă, iar jucătorii nu repetă suficient anumite scheme de joc.

Ba mai mult, când i-a cerut lui Pintilii să ţină jucătorii cu 30 de minute în plus la antrenament, Becali s-a confruntat cu un răspuns negativ.

„Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce ii spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r. din corner). La antrenamente, ei fac.. Să vedeti la Hagi, dacă îi bate aşa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori!

Repetiţie! Poţi să spui că Olaru are emoţii la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiţie. Repeţi până poţi să faci.

I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă (n.r. antrenamentul)?

Asta e concluzia mea: metode de antrenament, s-au specializat, sunt experţi, medicamentaţie. Noi am făcut cameră hiperbară, m-a costat 250.000. Nu au folosit-o o dată. Că stai să vezi. Ce să văd, mă? Am trimis şi doctorul la specializare”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmihai pintilii 

viewscnt
Articole similare