Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinţa singurului fotbalist ucrainean din România, după ce Rusia a invadat ţara lui! ”Eu sper ca soţia mea să vină în curând aici!”

Dorinţa singurului fotbalist ucrainean din România, după ce Rusia a invadat ţara lui! ”Eu sper ca soţia mea să vină în curând aici!”

Liga 2

Comentarii

Mykhaylo Plokhotnyuk este singurul fotbalist ucrainean din România, care evoluează la Poli Iaşi şi a vorbit despre situaţia dramatică prin care trece ţara lui.

Moldovenii l-au transferat în această iarnă de la Ingulets Petrove, iar fotbalistul a dezvăluit că familia lui, care se află în Odessa, nu a suferit în acest moment de pe urma atacului Rusiei. El este îngrijorat de viitorul apropiaţilor săi şi speră ca soţia sa să vină cât mai repede alături de el în România. 

”Am vorbit cu soţia, cu părinţii, care sunt din Odessa, sunt bine. Situaţia este tensionată. Am vorbit cu familia mea, cu prietenii mei, le este frică de ceea ce se întâmplă. Ieri a fost doar o problemă în partea de est a ţării, dar astăzi este pe tot teritoriul. Azi dimineaţă, preşedintele a făcut o lege militară şi a închis graniţele ţărilor agresive, Rusia, Belarus.

Eu sper ca soţia mea să vină în curând la Iaşi. Acum a schimbat paşaportul, cu numele meu de familie. Acum sunt multe probleme cu numerarul în bănci, sunt cozi lungi la benzinării, se găsesc greu produsele.

Pentru mine, acest război este foarte ciudat, pentru că Rusia şi Ucraina erau o comunitate în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cu toate acestea, acum Rusia arată o agresivitate foarte mare prin acţiunile îndreptate împotriva ţării noastre. Sunt un patriot al Ucrainei şi cred într-un viitor luminos al Ucrainei.

Îmi fac griji pentru familia şi prietenii mei, pentru apropiaţii mei, pentru toţi ucrainenii. Le doresc tuturor ucrainenilor să rămână puternici, să fie în siguranţă şi să rămână calmi. Iar eu rămân puternic la rândul meu şi concentrat pe meciul de sâmbătă, cu FC Braşov, pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat Plokhotnyuk pentru Liga2.ro.

Mykhaylo Plokhotnyuk este evaluat la 200 de mii de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.

Schalke 04, decizie drastică după ce Rusia a invadat Ucraina

Conducătorii clubului Schalke 04 au luat o decizie dură în legătură cu sponsorul fostei participante din Champions League. Schalke 04, club care evoluează în al doilea eşalon al fotbalului german, a decis că va juca fără sigla Gazprom pe tricouri, după ce Vladimir Putin a luat hotărârea de a invada Ucraina. 

Această decizie a fost luată după ce o serie de discuţii cu reprezentantul german al companiei. Shalke va juca sâmbătă împotriva celor de la Karlsruher SC, iar echipa se va prezenta cu 'Schalke 04' pe piept. Totuşi, rămâne de văzut dacă această hotărâre se va menţine şi pentru următoarele partide. 

Afla mai multe despre: liga 2-oli iaşi-ucraina-mykhaylo plokhotnyuk 

viewscnt
Articole similare