Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit de FCSB, Cristian Lopez face spectacol pe internet. Ce dialog a avut cu un suporter

Dorit de FCSB, Cristian Lopez face spectacol pe internet. Ce dialog a avut cu un suporter
Comentarii

Cristian Lopez (29 de ani) este una dintre ţintele pentru atacul lui FCSB în această perioadă de transferuri. Chiar dacă Nicolae Dică speră ca prin eventuala lui aducere să rezolve toate problemele din zona ofensivă, Lopez nu este într-o formă foarte bună... în jocurile video.

Atacantul spaniol al lui Racing Club Lens a fost criticat pe o reţea de socializare de un internaut, care l-a "antrenat" în celebrul joc video Football Manager. Atacantul nu dădea randament şi chiar dacă "antrenorul" a spus că cel mai probabil este vina tacticii lui, a decis să îl mustreze pe jucător în viaţa reală. 

"Mi-am căutat jucătorii şi echipa pe Twitter pentru a găsi mai multe informaţii şi atunci am observat că Lopez avea funcţia de mesaj direct deschisă. Am crezut că ar fi amuzant să îi scriu, dar nu am crezut că îmi va răspunde", a declarat cel intitulat "Fitzy" pentru SPORTbible. 

Jucătorul i-a răspuns chiar în dimineaţa următoare şi i-a sugerat să îi dea un bonus pentru goluri marcate sau să îl ţină pe bancă două meciuri. Răspunsul l-a amuzat şi surprins în acelaşi timp pe internaut, dar chiar şi aşa prestaţia atacantului în jocul video a fost la fel de slabă şi în cele din urmă a fost vândut. 

Cristian Lopez, care a mai evoluat în cariera lui la CFR Cluj, dar şi la echipele secunde ale lui Real Madrid şi Valencia, a fost una dintre soluţiile lui Dică pentru atacul lui FCSB, însă spaniolul a refuzat propunerea "roş-albaştrilor" şi în cele din urmă la gruparea patronată de Gigi Becali a ajuns Raul Rusescu. 

Afla mai multe despre: cristian lopezamuzantfcsbnicolae dicafootball managerjoc video 

viewscnt
Articole similare