You are here:

Dorit de FCSB şi Rapid, Ianis Hagi a numit clubul pentru care ”va da totul”, după ce a fost uitat de Rangers: ”Este o provocare pe care o îmbrăţisez”

Dorit de FCSB şi Rapid, Ianis Hagi a numit clubul pentru care ”va da totul”, după ce a fost uitat de Rangers: ”Este o provocare pe care o îmbrăţisez”

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a tras concluziile după victoria României din Nations League, 3-1 contra Lituaniei, de pe Stadionul Steaua.

Ianis Hagi a fost introdus pe gazon în minutul 70 în locul lui Dennis Man şi a fost decisiv în economica celor trei puncte. Fiul ”Regelui” a obţinut un penalty în minutul 87, transformat de Răzvan Marin.

Ce a spus Ianis Hagi după România - Lituania 3-1

”Un meci dificil, cu un adversar care a jucat foarte bine. Am scos-o la capăt într-un final. A fost bine că am câştigat şi că am încheiat această acţiune cu două victorii.

(n.r. Credeai că va da penalty la tine?) Da, ştiam sigur. Dacă nu mă atingea, mergeam, centram, sau dădeam la poartă. Am profitat că a atacat decisiv şi mă bucur că a dat penalty. Mă simt fericit, când joc fotbal sunt fericit. Cred că ştie toată lumea ce înseamnă echipa naţională pentru mine.

(n.r. despre criticile referitoare la convocarea sa la echipa naţională) Înţeleg comentariile, fac parte din joc, din acest business în care suntem toţi colegi. Eu ştiu un singur lucru. Atât timp cât un antrenor a avut încredere în mine, niciodată nu am dezamăgit”, a spus Ianis Hagi, la Prima TV.

Dat la o parte de antrenorul lui Rangers, Ianis Hagi vrea să rămână la Glasgow

După ce a fost tras pe linie moartă de Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, Ianis Hagi a făcut o declaraţie surprinzătoare. Jucătorul naţionalei a dat de înţeles că îşi doreşte să rămână la Rangers şi a susţinut că este exclus să revină în Superliga României, cel puţin pentru moment.

”Ştiu prin ce am trecut în ultimele şase luni. Am făcut pregătirea fizică cu echipa a doua (n.r. la Rangers).

Sunt la Rangers, mă întorc la Rangers, mai am un an contract. Am dat două mesaje publice pe care le ştie toată lumea. Iubesc clubul şi sunt gata să mă lupt pentru fani, pentru tot ce înseamnă acest club imens în Europa.

(n.r. Vei primi şanse?) Sunt acolo, mă întorc. Sunt pregătit să lupt pentru club. Ei ştiu cine sunt ca şi om, ca şi fotbalist. Mâine mă întorc la Glasgow. Iubesc provocările. Este o provocare din viaţa mea pe care o îmbrăţişez şi din care voi ieşi, cu siguranţă.

(n.r. despre interesul echipelor din România) Vreau să le mulţumesc celor care m-au contactat, nu vreau să le dau nume. Le mulţumesc, însă lupta mea este afară”, a adăugat Hagi.

Afla mai multe despre: ianis haginaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare