Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dosarul penal a lui Florinel Coman, motiv de bucurie pentru olteni: „L-au oprit la timp!”

Dosarul penal a lui Florinel Coman, motiv de bucurie pentru olteni: „L-au oprit la timp!”

Superliga

Comentarii

Florinel Coman a prezentat un permis de conducere internaţional obţinut în Ucraina în momentul în care a fost prins conducând cu 165 kilometri/ oră pe Autostrada Soarelui.

Marcel Popescu, managerul general al Universităţii Craiova, a lăsat să se înţeleagă cu se bucură că Florinel Coman are probleme cu legea, explicând că a fost oprit la timp!
Lui Coman i s-a făcut un mare bine, pentru că a fost găsit într-adevar cu 165 de kilometri la ora, dar era dramatic să aibă doar 80 la oră şi să fi lovit pe trecerea de pietoni două-trei persoane. L-au oprit la timp. Cazul Coman, ca şi teribilism la volan, trebuie să fie un exemplu pentru toţi fotbaliştii din prima ligă, care vrând-nevrând, trebuie să recunoaştem că au un capital de simpatie pe care nu îl are omul de rând din partea agenţilor de circulaţie, care sunt sau nu sunt suporterii echipelor respective şi care sunt permisivi mai mult decât este cazul cu ei. Ca să ia carnetul la Kiev în limba engleza e posibil, imposibil era să îl ia în limba rusă la Londra”, a spus Marcel Popescu la „Ora Exactă în Sport”.
 
  • 5,5 milioane de euro este cota lui Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deţine un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu şi 5 ani!

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare