Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dosarul Transferurilor, faza pe eliberări. Victor Becali este liber să meargă acasă

Dosarul Transferurilor, faza pe eliberări. Victor Becali este liber să meargă acasă

Fotbal intern

Comentarii

Victor Becali, condamnat în 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul ”Transferurilor”, va fi eliberat condiţionat, a decis Tribunalul Ilfov. Decizia este definitivă.

În 16 august 2017, magistraţii Tribunalului Ilfov au respins precedenta cerere de liberare condiţionată din penitenciar a fostului impresar de fotbal Victor Becali şi au stabilit termen pentru o nouă cerere de liberare în noiembrie 2017.

În noiembrie anul trecut, Judecătoria Sectorului 4 a admis cererea de liberare condiţionată a lui Victor Becali, însă decizia nu era definitivă.

În 14 septembrie 2017, şi fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost liberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, după ce a executat doi ani şi jumătate din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare.

În martie 2014, în dosarul ”Transferurilor de jucători” au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai erau încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Victor Becali mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul ”Transferurilor”.

Afla mai multe despre: victor becalieliberat conditionatinchisoareimpresardosarul transferurilor 

viewscnt
Articole similare