Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două absenţe la Farul, pentru meciului cu Rapid. Gică Hagi: ”Sper să repetăm evoluţia cu Sepsi”

Două absenţe la Farul, pentru meciului cu Rapid. Gică Hagi: ”Sper să repetăm evoluţia cu Sepsi”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, 11 martie, de la ora 20:30, într-o partidă de etapa a 30-a a Superligii, ultima a sezonului regulat.

  • Meciul Farul - Rapid va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Gică Hagi, înaintea meciului cu Rapid: ”Ne aşteaptă un meci greu, dar suntem încrezători”

Dueluri dintre Farul şi Rapid au fost întotdeauna unele intense, fiind bine-cunoscută rivalitatea suporterilor celor două formaţii.

Managerul tehnic al ”marinarilor”, Gică Hagi, nu concepe al rezultat în afara victoriei, pentru a terminat sezonul regulat pe prima poziţie.

Pentru acest duel, ”Regele” nu-i va avea la dispoziţie pe Rolandas Baravykas şi Kevin Boli, ambii cu probleme medicale. 

Am realizat lucruri deosebite până acum în acest sezon. Un an excelent, fantastic. Jucătorii s-au autodepăşit, au dat ce au avut mai bun din ei. Am arătat că suntem o echipă competitivă şi că ne merităm locul din clasament. Am avut constanţă şi am dat randament. Am plănuit lucrurile cum trebuie la începutul campionatului.

De acum încolo încep meciurile foarte tari, adevărate, grele din toate punctele de vedere, fie acasă, fie în deplasare. Rapidul este o echipă foarte bine aşezată. E bună pe atac poziţional, dacă nu-i creezi presiune şi nu eşti agresiv. E bună şi pe atac rapid, şi pe faze fixe.

Ne aşteaptă un meci dificil, dar suntem încrezători. Avem convingerea că vom face un meci bun. Jucăm acasă şi sperăm să repetăm evoluţia cu Sepsi, de pe teren propriu, în care am excelat, am făcut ceva incredibil”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Afla mai multe despre: gica hagibaravykasboli,  

viewscnt
Articole similare