Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două echipe din Premier League îl vor pe Coutinho. Barcelona vrea să scape de cel mai scump transfer din istorie

Două echipe din Premier League îl vor pe Coutinho. Barcelona vrea să scape de cel mai scump transfer din istorie

FC Barcelona

Comentarii

Philippe Coutinho (29 de ani) e pe lista neagră la FC Barcelona, dar nu duce lipsă de oferte. Catalanii vor să scape de el, iar brazilianul e dorit de două echipe.

Două echipe din Premier League îl vor pe Coutinho. Barcelona vrea să scape de cel mai scump transfer din istorie

Cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, Philippe Coutinho n-a reuşit să devină un jucător esenţial pe Camp Nou. Presiunea care atârnă pe umerii săi l-au făcut să nu poată să se ridice la nivelul aşteptările, iar acum a devenit surplus pentru catalani, care vor să scape de salariul său de 20 de milioane de euro pe sezon.

Din fericire pentru Barcelona, Coutinho nu duce lipsă de oferte, chiar dacă nu mai joacă deloc pe Camp Nou, Xavi trecându-l pe linie moartă. Potrivit AS, brazilianul e dorit de două echipe din Premier League, anume Everton şi Newcastle. Cele două cluburi monitorizează atent situaţia lui Coutinho, iar lucrul clar e că Barcelona va ieşi în pierdere cu el.

Catalanii nu vor putea recupera niciodată banii investiţi în Coutinho, sumă de transfer şi salarii, având în vedere forma slabă a fotbalistului.

Transferul la Everton, "trădare"

În ianuarie 2018, Barcelona plătea 160 de milioane de euro pentru transferul lui Philippe Coutinho de la Liverpool. La trei ani distanţă, brazilianul poate reveni în Premier League, dar la rivalii din oraş ai "Cormoranilor", Everton. Rivala din derby-ul Merseyside e interesată de aducerea lui Coutinho şi are o relaţie de business foarte bună cu Barcelona, de la care a mai luat jucători precum Yerry Mina, Andre Gomes sau Lucas Digne.

Coutinho a jucat doar 608 minute în 16 meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat de două ori.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Philippe Coutinho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: coutinhobarcelonapremier leagueevertonnewcastle 

viewscnt
Articole similare