Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două goluri cât un titlu pentru FCSB! De ce crede Ioan Andone că CFR are acum şanse minime

Două goluri cât un titlu pentru FCSB! De ce crede Ioan Andone că CFR are acum şanse minime

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a analizat pentru Telekom Sport finalul incendiar de sezon din Liga 1.

Tehnicianul o vede pe FCSB favorită certă, în ciuda programului mai dificil din ultimele trei etape. Marea problemă a CFR-ului, în viziunea lui Ando, este că nu depinde numai de rezultatele ei şi chiar dacă va avea un traseu perfect nu are nicio siguranţă că va termina pe primul loc.

"Ultimele două egaluri din play-off au fost obţiute în minutul 92. E greu să treci peste momentele astea. FCSB rămâne acum în prim-plan şi e favorită certă, cred eu, ţinând cont că au nevoie de 7 puncte din 9.

CFR trebuie să facă 9 din 9 şi să stea la jocul rezultatelor. Plus golaverajul, că nu e de ajuns. Deci e foarte greu. E FCSB e aproape campioană.

Au jucători foarte buni, foarte buni. Şi CFR la fel, jucători cu experienţă, dar Steaua joacă de mult timp împreună, au jucători de calitate, de echipa naţională. CFR are o echipă defensivă extraordinară. E munca lui Dan Petrescu, care a adus-o pe locul ăsta, ţinând cont că au adus 18 sau 19 jucători noi. E foarte greu să construieşti o echipă şi uite că el a adus-o cu şanse la titlu. Din păcate, n-a fost Dumnezeu cu ei!
", a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: ioan andonefcsbliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare