Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două sportive ucrainence de la CS Dinamo, afectate de războiul din ţara natală: "Este foarte greu să ne concentrăm la antrenamente"

Două sportive ucrainence de la CS Dinamo, afectate de războiul din ţara natală: "Este foarte greu să ne concentrăm la antrenamente"

Alte sporturi

Comentarii

Ucrainencele de la echipa de polo a CS Dinamo, Anastasia ”Nastya” Melnychuk şi Mariia Dvorzhetska, au sufletul sfâşiat de ceea ce se întâmplă în ţara lor natală.

Poloista dinamovistă Anastasia Melnychuk: "Este foarte greu să ne concentrăm la antrenamente când ştim ce se întâmplă în Ucraina"

Ambele sunt la Dinamo şi se pregătesc pentru meciurile din campionatul naţional feminin, dar gândul se îndreaptă către familiile lor, rămase în Ucraina.

”Este foarte greu să ne concentrăm la antrenamente când ştim ce se întâmplă în Ucraina. Suntem îngrijorate de această situaţie, de ce se poate întâmpla cu părinţii sau prietenii. Familiile sunt mai liniştite ştiind că ne aflăm aici în România şi suntem în siguranţă”, a declarat Anastasiia Melnychuk.

"Antrenorul Berttini Nenciu, colegele din echipa de polo şi întreg Clubul Sportiv Dinamo sunt alături de Nastya şi Mariia în aceste zile şi speră ca PACEA să revină cât mai repede în Ucraina!", anunţă CS Dinamo pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare