You are here:

Două super vedete mondiale ale sportului vor fi păzite în România, precum preşedinţii de stat. "Vor avea gardă personală 24 de ore din 24"

Două super vedete mondiale ale sportului vor fi păzite în România, precum preşedinţii de stat. "Vor avea gardă personală 24 de ore din 24"

Tenis

Comentarii

Sports Festival aduce în acest an la Cluj vedete de primă mână din sportul mondial.

Steffi Graf şi Andre Agassi, două dintre cele mai mari nume ale tenisului mondial, vor suţine un demonstrativ la Cluj. De partea cealaltă a filelului se vor afla alte două nume de referinţă ale sportului alb, Simona Halep şi Andrei Pavel. Un adevărat regal de tenis oferit de patru nume planetare.

Dincolo de evenimentul în sine, Orange Sport a aflat şi lucrurile mai puţin ştiute, din spatele cortinei.

Potrivit surselor noastre Steffi Graf şi Andre Agassi vor ajunge în România, vineri noaptea, cu o cursă privată, venind direct din Germania. 

"Steffi îşi serbează vineri ziua de naştere. Şi-o va aniversa în Germania, după care va sosi la Cluj împreună cu Andre. Ne-au spus că nu vor să aibă reprezentanţi ai mass-media la aeroport, deoarece nu se simt confortabili şi din cauza orei târzii la care vor sosi", a precizat sursa Orange Sport.

Păziţi ca nişte super vedete

Pe toată perioada şederii lor în România cei doi vor fi păziţi ca nişte preşedinţi de stat. "Vor fi însoţiti în permanenţă de oameni de la securitate. Inclusiv în hotelul în care vor fi cazaţi, la etajul respectiv vor avea pază 24 de ore din 24", a mai precizat sursa Orange Sport.

Nişte oameni cât se poate de normali

Paradoxal dar nici Steffi, nici Andre nu au cerut lucruri speciale legate de cazare sau masă. "Am rămas impresionaţi să vedem că cele două super vedete mondiale nu au cerinţe speciale. Sunt nişte oameni cât se poate de normali", a mai declarat sursa noastră.

Nu vor rata slăninuţa ardelenească şi palinca

Organizatorii s-au gândit să le ofere invitaţilor o masă eminamente românească. Cu bucate alese, din Transilvania.

"Vor gusta şi din palincă, din slăninută, sarmale, tot ceea ce înseamnă produse tradiţionale, de la noi", a adăugat sursa Orange Sport.

  • Material de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: steffi graffandre agassi 

viewscnt
Articole similare