Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două transferuri de senzaţie dintr-o lovitură. Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi a adus de urgenţă doi jucători din Liga I. Mutări pentru titlu făcute de ardeleni

Două transferuri de senzaţie dintr-o lovitură. Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi şi a adus de urgenţă doi jucători din Liga I. Mutări pentru titlu făcute de ardeleni

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a părăsit deja Cupa României şi Conference League, astfel că se concentrează pe câştigarea titlului în Liga I, singurul trofeu pentru care a mai rămas în joc echipa lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a fost învinsă şi în deplasarea de la Randers, scor 1-2, şi a rămas cu un singur punct obţinut în cele cinci etape disputate din grupele Conference League. În urma parcursului dezastruos din meciurile cu AZ Alkmaar, Jablonec şi Randers, campioana României a fost deja eliminată din competiţia europeană, iar acum mai luptă pentru un singur trofeu în actuala stagiune, titlul în Liga I.

Cum Dan Petrescu nu este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, oficialii CFR-ului au început deja campania de transferuri şi au bifat două lovituri importante pentru fotbalul românesc. Conform gsp.ro, campioana României a bătut palma cu Gheorghe Hagi pentru transferurile a doi dintre cei mai buni jucători ai Farului Constanţa, Alexi Pitu şi Constantin Grameni.

"Regele" şi-a dat acordul pentru plecarea celor doi mijlocaşi, urmând ca aceştia să se alăture lotului campioanei României la începutul anului următor, când Dan Petrescu va striga adunarea pentru pregătirea de iarnă.

  • Evaluat la 250 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Alexi Pitu are 19 ani şi evoluează pe postul de mijlocaş stânga.
  • Constantin Grameni are tot 19 ani, este mijlocaş defensiv, iar cota sa de pe piaţa transferurilor este de 200 de mii de euro.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare