Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două transferuri dintr-un foc odată cu revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj! Doi campioni ai Ligii 1 şi-au dat acordul şi semnează

Două transferuri dintr-un foc odată cu revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj! Doi campioni ai Ligii 1 şi-au dat acordul şi semnează

CFR Cluj

Comentarii

Noul antrenor al lui CFR Cluj, Dan Petrescu, are parte de primele transferuri, după ce a revenit în Gruia. "Bursucul" şi-a ales doi oameni de bază din precedentele mandate, pentru a-i fi alături, în lupta din Conference League, dar şi pentru un nou titlu în Liga 1.

Au căzut primele capete la CFR Cluj, odată cu parcursul slab din preliminariile europene. Printre cele mai importante plecări decise de patronul Nelu Varga sunt cele ale lui Marius Şumudică, cel care şi-a reziliat contractul pe cale amiabilă, şi cea a lui Marian Copilu, om de bază în conducerea clubului din Gruia. 

Trăim împreună derby-ul dintre CFR şi FCSB pe canalul nostru de YouTube

Dan Petrescu va fi numit noul antrenor, iar patronul îi face pe plac, la începutul unui nou mandat. Tehnicianul are parte de două transferuri dintr-un foc, încă din primele zile. 

Două transferuri la CFR Cluj. Cine vine în lotul lui Dan Petrescu

Primii jucători transferaţi sunt Mihai Bordeianu şi Juan Emmanuel Culio. După zile de tatonări, se pare că cei doi fotbalişti şi-au dat acordul şi vor semna cu CFR Cluj, anunţă Look Sport

Mihai Bordeianu (29 de ani) o va părăsi, din nou, pe Al Qadisiyah, din Arabia Saudită, şi va îmbrăca, încă o dată, tricoul campioanei României. În aceste zile, el a fost disputat de CFR Cluj şi FCSB. Gigi Becali i-a propus un contract de 22.000 de euro pe lună, doar că mijlocaşul central s-a simţit mai confortabil cu o posibilă revenire în Gruia, deşi oferta FCSB-ului a fost superioară. Fostul internaţional român va semna în zilele următoare.  

Un alt transfer reuşit este cel al lui Juan Emmanuel Culio, experimentatul mijlocaş central argentinian, care a ajuns la 37 de ani. El este un simbol la CFR Cluj şi unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Dan Petrescu. Momentan, Culio încă are contract cu Club SD Flandria, dar a fost convins de ardeleni să accepte transferul. 

Planul presupune ca argentinianul să mai joace în acest sezon, ca mai apoi să devină secundul "Bursucului". De altfel, Dan Petrescu a anunţat că-l doreşte secund pe Culio încă de la plecarea jucătorului de la CFR Cluj, în 2020. 

În plus, începând din septembrie, noul principal îi va avea apţi şi pe alţi jucători importanţi. Rachid Bouhenna şi Alexandru Chipciu, care şi-au revenit după accidentări, dar şi pe Andrei Burcă, care va putea intra pe teren după pauza din Liga 1 cauzată de meciurile naţionalei României. 

  • 5 titluri de campion al României are Culio. 
  • 4 campionate a câştigat Bordeianu cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescumihai bordeianujuan emmanuel culiotransferuri cfr clujtransferuri dan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare