Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două vedete pleacă de la Dinamo! Unul "este blocat psihic", altul e presat de familie să părăsească echipa. Pe cine pierde Flavius Stoican

Două vedete pleacă de la Dinamo! Unul "este blocat psihic", altul e presat de familie să părăsească echipa. Pe cine pierde Flavius Stoican

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut cu 2-0 într-un meci de pregătire cu CS Mioveni, iar antrenorul Flavius Stoican a oferit ultimele informaţii din cadrul lotului, care urma să fie decimat de Mircea Rednic.

Doi fotbalişti importanţi pleacă de la Dinamo

Flavius Stoican şi-a început noul mandat de la Dinamo Bucureşti cu o înfrângere. Din fericire pentru "câini", aceasta s-a petrecut într-o partidă de pregătire şi nu în campionat, acolo unde sunt presaţi de clasament. Alb-roşii sunt pe penultimul loc şi tremură pentru menţinerea în Liga 1. 

La finalul meciului de pregătire, Flavius Stoican a vorbit despre ce se întâmplă în lot. Fundaşul stânga Steliano Filip şi portarul Plamen Iliev sunt decişi să plece. Ei au fost doi dintre "clienţii" lui Mircea Rednic, iar presiunea sezonului i-a afectat. 

"Cu siguranţă mă voi baza pe jucătorii tineri, pe Geani Creţu, Mihaiu. Sunt trei jucători în care eu cred că au potenţial. Plus ceilaţi care au jucat şi au fost mai mult prezenţi în prima echipă. Şi mă refer la Borduşanu şi la Bani.

Steliano Filip ş-a exprimat foarte clar dorinţa de a pleca, indiferent de ceea ce se întâmplă. Chiar nu mai poate, este blocat psihic, trag de el că să facă antrenamente măcar pentru el, dar nu mai vrea. A acumulat foarte multe supărări, toată lumea l-a înjurat şi chiar nu mai poate să continue, indiferent cât de mult îmi doresc eu. Nu vreau să stea aici doar de dragul de a sta aici cât este sub contract. Voi avea o discuţie foarte serioasă cu el, pentru că am nevoie până la urmă de Steliano Filip liniştit la cap, dornic de performanţă, nu aşa cu acumulări de frustrări. 

Iliev şi el şi-a exprimat dorinţa (n.r. - de a pleca), pentru că mi-a zis că a priimt în jur de 400 de mesaje în care toată lumea îl critică şi îl înjură, familia nu mai vrea să mai continue aici. Au primit foarte multe ameninţări încât pentru ei fotbalul acum este pe locul doi", a declarat noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican. 

Răzvan Patriche şi Marius Tomozei sunt fotbaliştii transferaţi de Dinamo, în timp ce Robert Moldoveanu, Cătălin Itu, Andre Pinto, Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic şi Mihai Neicuţescu au plecat. 

Afla mai multe despre: steliano filipplamen ilievflavius stoicandinamo bucurestiplecari dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare