Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dr. Pompiliu Popescu surprinde: ”Halep a comis o greşeală pe care bagabontul de Mutu nu a făcut-o” / ”Uitaţi-vă la musculatura ei”

Dr. Pompiliu Popescu surprinde: ”Halep a comis o greşeală pe care bagabontul de Mutu nu a făcut-o” / ”Uitaţi-vă la musculatura ei”

Tenis

Comentarii

Fostul medic al echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, urmăreşte îndeaproape cazul Simonei Halep, cea care a primit curând o suspendare de 4 ani în scandalul de dopaj.

Doctorul Pompiliu Popescu consideră că şansele ca suspendarea să fie micşorată după procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne (Elveţia) sunt minime.

Pompiliu Popescu, despre Simona Halep: ”Cred că a ştiut că se dopează”

În opinia sa, TAS-ul va analiza toate datele adunate şi îi va da dreptate tribunalului independent Sport Resolutions, aşa că pedeapsa ar urma să fie menţinută în continuare.

Cel mai important element din proces e proba, iar rezultatul ei spune că Halep s-a dopat. TAS nu poate face altceva decât să constate rezultatele probelor.

Simona să fie mulţumită că nu-i sunt retrase titlurile şi că rămâne cu zecile de milioane de euro pe care le-a câştigat, fiindcă ar fi putut fi dată în judecată pentru recuperarea banilor, măcar din momentul în care a fost depistată”, a declarat medicul, conform gsp.ro.

Doctorul Pompiliu Popescu este de părere că Simona Halep a greşit grav în momentul în care a contestat rezultatele înregistrate de laboratoarele ce au analizat probele prelevate şi în care s-a detectat substanţa interzisă, de roxadustat.

O greşeală pe care Adrian Mutu nu a făcut-o. ”Briliantul” a recunoscut şi a beneficiat de o pedeapsă mai mică, ceea ce pare că nu se va întâmpla în cazul Simonei Halep.

”(n.r. - dacă a ştiut că se dopează) Eu cred că a ştiut. Uitaţi-vă la musculatura Simonei Halep şi veţi înţelege! Cine se pricepe înţelege despre ce este vorba.

Ea a greşit că nu a recunoscut, aşa ar fi avut parte de o pedeapsă mai mică. Am citit articolele din Gazetă în zilele acestea şi sunt de acord cu o idee dintr-un text: Halep a făcut greşeala de a se lua la luptă cu laboratoarele atestate, adică exact de partea din proces inatacabilă.

E o pierdere de vreme să conteşti laboratoarele. Uite, asta e o eroare pe care nu a comis-o Mutu! Bagabontul de Mutu a fost prins dopat de două ori, a recunoscut de fiecare dată, nu s-a apucat să se ia la trântă cu laboratoarele. A fost suspendat, dar el nu a primit pedepse mari şi a revenit de fiecare dată. Asta arată caracterul lui Mutu!

El nu a trişat niciodată în sport, el a luat pentru plăcerile lui acele substanţe din cauza cărora a fost sancţionat”, a mai declarat Pompiliu Popescu, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: simona haleppompiliu popescuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare