Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragan Djukic: ”Gyor a jucat mai bine, dar a câştigat mult prea uşor”. Ce l-a deranjat pe tehnicianul CSM-ului la jucătoarele sale

Dragan Djukic: ”Gyor a jucat mai bine, dar a câştigat mult prea uşor”. Ce l-a deranjat pe tehnicianul CSM-ului la jucătoarele sale

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut clar partida cu Gyor din Liga Campionilor. Formaţia pregătită de Dragan Djukic s-a înclinat cu scorul de 27-36 (15-22).

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de deţinătoarea Ligii Campionilor, Gyor ETO, cu scorul de 36-27 (22-15), în primul meci din grupa principală II a competiţiei. Pivotul Crina Pintea a fost golgeterul formaţiei ungare.

”Nu a mers nimic. Am încercat totul, dar nu a fost ziua noastră” a explicat antrenorul formaţiei bucureştene, Dragan Dukic. ”Gyor a jucat mai bine, au câştigat şi ar trebui să învăţăm din asta, cum să continuăm parcurul în Champions League. Pentru că următorul meci cu Krim  va fi unul foarte important pentru a ne califica în sferturile de finală” a subliniat tehnicianul de origine sârbă.

Următoarele meciuri din Liga Campionilor sunt decisive pentru campioana României, crede Dukic: ”Trebuie să câştigăm acasă aceste meciuri şi să încercăm să ajungem în formă bună. Fiindcă alte rezultate în grupă şi punctele pe care le avem ne-ar fi de ajuns. Trebuie să câştigăm măcar cu Krim şi Thuringer acasă pentru a ne asigura locul” a mai adăugat tehnicianul CSM-ului, care a încercat să explice şi ce nu a mers bine în partida contra campioanei Ungariei: ”Multe lucruri nu au mers cum trebuie, dar Gyor era favorită înaintea disputării partidei. Ce mă deranjează pe mine este că nu am forţat mai mult, nu am tras mai mult, iar Gyor a câştigat mult prea uşor. Asta s-a întâmplat ieri, iar pentru mine deja este la trecut”.

Crina Pintea a fost cel mai bun marcator al unguroaicelor şi l-a impresionat şi pe Dukic. CSM şi-ar fi dorit să o transfere pe handbalista echipei naţionale, care în această iarnă a ajuns însă la Gyor. Dukic îi lasă totuşi Crinei uşa deschisă pentru perioada de transferuri din vară: ”A jucat un handbal excelent. Şi nu doar ieri, a jucat la fel de bine şi la European şi când a venit la Gyor, împotriva celor de la Ferencvaros. Atunci a marcat 8 goluri din 8 aruncări. A fost seara ei, a marcat 9 goluri, ce mai pot spune. Ei au avut trei jucătoare Leynaud, care a fost crucială în startul meciului, apoi Groot şi Crina la linia de 9 metri. Cred că toată lumea ar vrea să aibă o jucătoare precum Crina, mai ales că este din România, iar în acest moment este unul dintre cei mai buni pivoţi din lume” a mai declarat tehnicianul echipei CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: csm bucureştihandballiga campionilor handbaldragan dukiccrina pintea 

viewscnt
Articole similare