Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragomir a dat verdictul după ce Becali l-a criticat pe Moruţan! ”Încearcă să facă mai mult decât poate, dacă nu-l opreşte cineva se pierde!”

Dragomir a dat verdictul după ce Becali l-a criticat pe Moruţan! ”Încearcă să facă mai mult decât poate, dacă nu-l opreşte cineva se pierde!”

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost criticat de către Gigi Becali, iar Mitică Dragomir a tras un semnal de alarmă în privinţa jucătorului de la FCSB.

Fostul şef de la LPF ştie de ce Moruţan are dificultăţi în startul acestui campionat şi este îngrijorat, deoarece cota mijlocaşului român în vârstă de 22 de ani ar putea să scadă mult. 

”Moruţan încearcă să facă mai mult decât poate!”

”Moruţan încearcă să facă mai mult decât poate, dacă nu-l opreşte cineva se pierde. Dacă cineva nu-l opreşte de la încercarea asta a lui… el vrea să facă mai mult decât poate. Are moral de competiţie mare, dar nu-l ajută picioarele. Nu are forţă în picioare”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Dupa partida din prima etapă, încheiată la egalitate, cu FC Botoşani, scor 0-0, Gigi Becali l-a găsit vinovat pe Moruţan, deoarece echipa lui nu a reuşit să plece cu cele 3 puncte din Moldova. 

”El nu face nici 200.000 de euro la cum a jucat aseară!”

”Anumiţi jucători m-au dezamagit, nu ştiu dacă va mai juca. De exemplu, Moruţan. Mă aşteptam să iau mulţi bani. Când colo, el nu face nici 200.000 de euro la cum a jucat aseară. Eu voiam 20 de milioane.

Se întâmplă când tu te apuci să driblezi la mijlocul terenului şi nu ai nicio realizare. Să te muţi la Domneşti, nu la Pipera. Dacă stai la Pipera, nu mai ştii sa joci fotbal. El e baiat cuminte, dar oricât ar fi de cuminte, la Pipera nu joacă bine.

Moruţan nu are cum să uite fotbalul, nu-l lasă talentul. I-am spus impresarului să-i zică să se mute la Domneşti”, a declarat Gigi Becali, imediat după meci, pentru sport.ro. 

Afla mai multe despre: becali-moruţan-fcsb-dragomir 

viewscnt
Articole similare