You are here:

”Dragonul” e istorie! Noua poreclă primită de Radu Drăguşin după Lituania - România

”Dragonul” e istorie! Noua poreclă primită de Radu Drăguşin după Lituania - România

Echipa națională

Comentarii

România a învins-o în deplasare (Kaunas) pe Lituania, scor 2-1, în etapa a 4-a din Liga Naţiunilor.

Noua poreclă primită de Drăguşin după prestaţia de la naţională

Radu Drăguşin (22 de ani) a fost titular în această partidă şi a avut o contribuţie importantă la golul secund al ”Tricolorilor” marcat de Denis Drăguş în minutul 65. Englezii l-au lăudat în presa internaţională şi o nouă poreclă: ”monstrul din defensiva lui Tottenham”.

”Radu Drăguşin a reuşit un lucru prin care a dovedit că este un monstru în defensiva lui Spurs. Radu Drăguşin a fost un zid de netrecut în victoria României cu Lituania, a câştigat fiecare duel la sol sau aerian în care a fost implicat”, au scris englezii de la Spurs Web.

Ce a spus Radu Drăguşin după Lituania - România 1-2

”Ne simţim bine, fericiţi că am încheiat aceste două meciuri cu două victorii. Aveam nevoie de ele, voiam acest lucru, le-am obţinut, rămâne doar de construit pentru viitor.

Da, aşa este (n.r. Lituania este singura echipă care a înscris împotriva României), şi nici terenul prost nu ne place, aparent. Din păcate, terenul nu a fost deloc unul bun, dar, cum am spus, într-un final, cum-necum, am reuşit să scoatem cele 3 puncte şi asta dovedeşte că suntem o echipă ambiţioasă, care nu se lasă niciodată şi pentru România o să muncim şi o să ne luptăm până la final”, a spus Radu Drăguşin la finalul meciului, conform AS.ro. 

Următoarele şi ultimele două meciuri ale naţionalei lui Mircea Lucescu în Liga Naţiunilor sunt programate în luna noiembrie, ambele pe teren propriu. „Tricolorii” vor primi pe 15 şi pe 18 noiembrie, vizita statului Kosovo, respectiv a Ciprului.

Afla mai multe despre: radu dragosinnaţionala românieilituania 

viewscnt
Articole similare