Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Albu, promisiune pentru fanii lui FCU Craiova: „Orice victorie ne poate duce în zona play-off!” | EXCLUSIV

Dragoş Albu, promisiune pentru fanii lui FCU Craiova: „Orice victorie ne poate duce în zona play-off!” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova a început foarte slab anul 2024 în Superliga României.

Dragoş Albu, încrezător în grupul de la FCU Craiova: „Avem puterea necesară să trecem peste aceste 2 înfrângeri!”

Formaţia olteană a fost învinsă atât de Rapid, scor 3-4, cât şi de Farul Constanţa, scor 0-1, dar mijlocaşul Dragoş Albu rămâne în continuare optimist. Totodată, tânărul fotbalist acuză şi arbitrajul.

„Am început cu stângul acest an, dar cred că avem puterea necesară să trecem peste aceste 2 înfrângeri. Trebuie să învăţăm să fim puţin mai constanţi. Să jucăm din primul minut până în ultimul minut.

Nu ştiu dacă o fac cu intenţie arbitrii. La meciul cu Farul a fost penalty clar pentru noi şi nu s-a dat. Ok, am luat bătaie, suntem vinovaţi, dar şi arbitrii trebuie să fie mai atenţi pentru că e situaţia noastră, sunt punctele noastre puse în joc şi aceste înfrângeri aduc o presiune mai mare pe noi în acest momemt.

Va fi un meci foarte greu cu Dinamo pentru că sunt o echipă care clar are nevoie de puncte, pe lângă faptul că e un derby, iar într-un derby nu mai contează locurile din clasament.

Ei sunt clar o rivală pentru noi, însă nu ştiu dacă cea mai importantă, pentru că între timp a apărut CSU Craiova şi ei sunt rivalii noştri în momentul de faţă.Am crescut aici şi Dinamo era rivala noastră, între timp s-a schimbat situaţia, dar e un derby important pe care trebuie să-l câştigăm.

(Mai are Craiova şanse la play-off?) Da. Orice victorie te poate arunca în zona aia. Dacă legăm victoriile suntem aproape de zona de play-off şi chiar cred că putem să intrăm acolo”, a declarat Dragoş Albu pentru Orange Sport.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Dragoş Albu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dragos albufcu craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare