Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Bon şi-a pus cenuşă în cap după umilinţa din FCSB - U Craiova 4-1: "Îmi cer scuze faţă de suporteri! Trebuie să ne trezim!"

Dragoş Bon şi-a pus cenuşă în cap după umilinţa din FCSB - U Craiova 4-1: "Îmi cer scuze faţă de suporteri! Trebuie să ne trezim!"
Comentarii

Dragoş Bon, antrenorul interimar al Craiovei, a reacţionat la finalul umilinţei suferite de echipa sa, scor 1-4, pe Arena Naţională contra FCSB.

Dragoş Bon şi-a pus cenuşă în cap: "Îmi cer scuze faţă de suporteri! Trebuie să ne trezim!"

Începutul de meci şi golul încasat rapid de Craiova a turnat plumb în ghete elevilor săi, crede Dragoş Bon, care a spus că şocul schimbării antrenorului nu a fost unul pozitivi pentru olteni. Tehnicianul a spus că Ivan, Nistor şi compania nu sunt bine din punct de vedere psihic.

"A fost decizia mea, ne aşteaptă încă un meci dificil, am considerat că e momentul să-l odihnesc pe Marius Constantin. Are o vârstă, am încredere în Găman, a fost alegerea mea. E greu când primeşti asemenea goluri, noi am fost echipa care a suferit. E foarte greu, când pleci de la 1-0, dintr-un aut. Se întâmplă, numai cine nu munceşte nu greşeşte. S-a turnat plumb în ghetele băieţilor mei.

Am încercat să schimbăm, am arătat mai bine după pauză. Am avut câteva oportunităţi bune, în afară de gol. Am avut destul de multe greşeli individuale. Şocul se pare că nu a fost pozitiv. Din punct de vedere mental nu sunt mulţumit de cum am arătat. În momentul în care primit golul, pur şi simplu parcă ne-am dezechilibrat. A apărut apoi accidentarea lui Ivan, apoi a lui Cîmpanu. Îmi cer scuze faţă de suporteri, trebuie să ne trezim", a spus Dragoş Bon, la Telekom Sport.

FCSB - U Craiova 4-1, în Liga 1

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1.

Au marcat. Moruţan '7, Octavian Popescu '16, Cordea '43, Mateiu '60 (a) / Markovici '64.

1-0, min. 7: Moruţan a marcat cu un şut spectaculos de la peste 25 de metri, din poziţie laterală dreapta, peste portarul Pigliacelli;

2-0, min 16: Octavian Popescu a primit o pasă în centrul careului mare de la Cordea şi a înscris cu un şut cu latul;

3-0, min. 43: Bancu a pierdut uşor un balon în propria jumătate, Cordea a recuperat mingea, a pătruns şi a marcat cu un şut de la 16 metri;

4-0, min. 60: După o nouă minge pierdută la jumătatea terenului de jucătorii oaspeţi, Tănase a intrat în careu şi Mateiu a înscris imparabil încercând să degajeze mingea din picioarele fotbalistului de la FCSB;

4-1, min. 64: Markovici a luat o fază pe cont propriu pe partea dreaptă, a depăşit trei jucători ai gazdelor şi a marcat cu un şut la coluţul scurt, dintr-o poziţie aparent imposibilă, de pe linia careului de şase metri, aproape de linia de fund a terenului.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB:  Vlad - Haruţ, Creţu, Vucur, Şerban (Perianu '81) - Moruţan, Ov. Popescu, Tănase (Ondrasek '68) - Cordea (C. Dumitru '68), Dumiter, Octavian Popescu (Coman '62). Antrenor Dinu Todoran;

CSU Craiova: Pigliacelli - Conte (Vlădoiu '56), Găman, Bălaşa, Bancu - Mateiu, Bic (Markovici '56) - Cîmpanu (Baiaram '28), Nistor, A. Ivan (Gustavo '17) - Koljici. Antrenor: Dragoş Bon.

Afla mai multe despre: dragos bonu craiovareactiefcsbinfrangere 

viewscnt
Articole similare