You are here:

Dragoş Grigore: ”Arătăm din ce în ce mai bine” Fundaşul a avut probleme medicale pe finalul primei reprize: ”Mă bucur că situaţia nu s-a agravat”

Dragoş Grigore: ”Arătăm din ce în ce mai bine” Fundaşul a avut probleme medicale pe finalul primei reprize: ”Mă bucur că situaţia nu s-a agravat”

Rapid

Comentarii

FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I.

Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribunele Arenei Naţionale. Singurul gol al meciului a fost înscris de Vinicius, în propria poartă. Lovitura de începere a fost dată de fostul jucător rapidist Ion "Puiu" Ionescu.

Dragoş Grigore a explicat la finalul derby-ului:Arătăm bine, din ce în ce mai bine din punctul meu de vedere şi suntem neînvinşi după 5 etape, am făcut un meci excelent din punct de vedere tactic. Pe finalul primei reprize am simţit dureri pe care le-am avut şi în urma cu câteva săptămâni, am luat decizia continui, bucur situaţia nu s-a agravat, bucur echipa a reuşit câştige. Nervii sunt întinşi la maxim în derby-uri e bine toată lumea am ieşit teferi de pe teren şi nu s-a accidentat nimeni. Au fost şi acele probleme la început de meci nu sunt normale fie agresati copiii, soţii şi aşa mai departe, sunt probleme între galerii care şi le pot rezolva în alte părţi, nu aici pe stadion, pentru oamenii vin la spectacol, e păcat -i fugărim de la stadion, pentru fotbalul fară spectatori nu are farmec.”

Rapid nu a primit încă gol în actuala stagiune: ”Vom lucra şi de acum înainte menţinem poarta neatinsă, cu siguranţă vor veni şi goluri din partea adversarilor, important e când luăm gol sau în momentele grele ştim le depăşim. Iţi o oarecare energie de care ai nevoie scapi de momentele grele pe care le traverezi în meci sau în momente cheie, ne bucurăm i-am făcut şi pe ei mândri sunt suporterii echipei Rapid” a mai spus experimentatul fundaş al Rapidului.



Rapid - FCSB 1-0 (Vinicius aut 39)

Au evoluat următoarele echipe:

FC Rapid: Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer '62) - Carnat (Dandea '88), Bălan (Goge '88), Hlistei (Moise '62). Antrenor Mihai Iosif;

FCSB: Vlad - V.Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea '46), S. Şerban - Oct. Popescu (Mamut '46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46) - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran.

Cartonaşe galbene: Hlistei '26, Săpunaru '64, Morais '82, Belu Iordache '84 / Cordea '17, V. Creţu '27, Tănase '66, Şerban '68, '84 Radunovici (rezervă) '72.

Cartonaşe roşii: Sefer '84 / Şerban '84.

Afla mai multe despre: dragoş grigore 

viewscnt
Articole similare