Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu după accidentarea suferită: „M-a încurajat şi m-a motivat!”

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu după accidentarea suferită: „M-a încurajat şi m-a motivat!”

Fotbal intern

Comentarii

Dragoş Iancu a suferit o accidentarea îngrozitoare în meciul dintre Petrolul şi Hermannstadt, terminat la egalitate, 0-0.

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu după accidentarea suferită: „M-a încurajat şi m-a motivat!”

După un contact cu Valentin Ţicu, Dragoş Iancu a rămas întins pe gazon, cu glezna fracturată, spre disperarea jucătorilor care au asistat la întreaga scenă. Fotbalistul sibian a fost transportat de urgenţă la spitalul Monza din Bucureşti, acolo unde a fost operat în dimineaţa următoare.

Operaţia a fost reuşită, iar acum Dragoş Iancu se recuperează pentru a reveni cât mai repede pe teren. De pe patul de spital, jucătorul a povestit că a fost sunat de Cristi Chivu, fostul mare fundaş al echipei naţionale, care a ţinut să-i transmită un mesaj.

„Domnul Cristi Chivu m-a sunat să mă încurajeze şi să mă motiveze. Să nu stau să îmi plâng de milă şi să merg înainte. Toate se repară”, a declarat Dragoş Iancu, potrivit AS.ro.

Dragoş Iancu a vorbit despre întâlnirea cu Valentin Ţicu: „L-am iertat! Sunt credincios, cred mult în Dumnezeu”

Dragoş Iancu a vorbit despre momentul în care a fost vizitat la spital de Valentin Ţicu, căpitanul Petrolului.

Fotbalistul sibian a fost accidentat grav în meciul dintre Hermannstadt şi Petrolul, încheiat la egalitate, 0-0. Ulterior, Dragoş Iancu a fost transportat de urgenţă la spital şi operat, iar Valentin Ţicu a venit şi l-a vizitat.

„Da, normal că l-am iertat. Ştiu că nu a fost nimic voluntar, să vrea să mă lovească… A vrut să-mi pună un blocaj la minge, cu piciorul de sus, cu stângul, şi cu dreptul m-a prins pe pământ. Sincer, l-am iertat. Sunt un om credincios, cred mult în Dumnezeu.

Nu mai am dureri, nici calmante nu am mai luat. Imediat după accidentare am avut dureri foarte, foarte mari, mai ales până am ajuns la spital la Ploieşti. Aşa ceva nu am mai simţit niciodată”, a spus Dragoş Iancu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dragos iancuhermannstadtcristi chivuaccidentare 

viewscnt
Articole similare