Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Iancu, încurajat după accidentarea horror: „Dacă operaţia a reuşit, în 6 luni zburdă!”

Dragoş Iancu, încurajat după accidentarea horror: „Dacă operaţia a reuşit, în 6 luni zburdă!”

Hermannstadt​

Comentarii

Dragoş Iancu a suferit o accidentare îngrozitoare în meciul dintre Hermannstadt şi Petrolul, încheiat la egalitate, 0-0.

Dragoş Iancu, încurajat după accidentarea horror: „Dacă operaţia a reuşit, în 6 luni zburdă!”

După o intrare agresivă a lui Valentin Ţicu, Dragoş Iancu s-a ales cu fractură de gleznă, iar imaginile din acel moment au şocat pe toată lumea. Fotbalistul sibienilor a fost transportat de urgenţă la spital, iar a doua zi a fost operat. Totul a decurs conform planului, iar acum Iancu aşteaptă să revină pe teren după recuperare.

Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă este optimist că jucătorul va reveni poate reveni în 6 luni de zile, chiar mai puternic.

„Domne, să ştii că d-aia e plătit fotbalul ăsta bine. Pentru că este supus unor accidentări neprevăzute. Cumplite. Păcate de el, să fie ajutat. Mie îmi e rău când mă gândesc, îmi vine rău. Pe cât sunt de gură spartă, pe atât sunt de sensibil.

Mi s-a făcut rău. Nu trebuie pedepsit Ţicu. Nu a vrut, ascultă-mă ce spun, în încleştarea aia. Putea să fie invers. Cei care cer să fie suspendat mult sunt oameni răi, din naştere. Cine condamnă oamenii în felul acesta aşa sunt.

Ăştia care condamnă oamenii, mă uit pe reţelele de socializare, Tik-Tok-ul te face din om neom, unii sunt foarte deştepţi, unii în schimb nu. Cine îl condamnă nu au jucat fobtal niciodată. Nu cred că cineva care a jucat fotbal l-a condamnat.

Nu cred că a zis Panduru chestia asta, sau Dinu, sau Răchită, sau Adrian Ilie. Sau Ilie Dumitrescu. A fost ghinion la copil. Domnule, se întâmplă. Ferească Dumnezeu de întâmplarea nefericită. Depinde cum a decurs operaţia.

Dacă operaţia i-a reuşit, bine toţi doctorii spun că operaţia e reuşită chiar dacă pacientul e mort. Dar dacă operaţia i-a reuşit, în 6 luni zburdă. Ce vorbeşti, în 6 luni zburdă, mai devreme, zburdă îţi spun eu de acum”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dragos iancuhermannstadtdumitru dragomiraccidentare 

viewscnt
Articole similare