Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu a rupt tăcerea după aproape două luni de la plecarea de la FCSB. Ce a declarat în presa din Germania

Dragoş Nedelcu a rupt tăcerea după aproape două luni de la plecarea de la FCSB. Ce a declarat în presa din Germania

Stranieri

Comentarii

Dragoş Nedelcu a rupt tăcerea şi a oferit un interviu pentru presa din Germania, la aproape două luni distanţă după ce a plecat de la FCSB.

În vârstă de 24 de ani, Dragoş Nedelcu a prins un transfer surprinzător. Deşi la FCSB juca tot mai rar, el a fost împrumutat de Fortuna Dusseldorf, care, la finalul sezonului, are opţiune pentru transferul definitiv.

La aproape două luni de la momentul în care a plecat de la FCSB, Dragoş Nedelcu a oferit un interviu pentru presa din Germania în care explică ceea ce înseamnă pentru el această schimbare.

Dragoş Nedelcu a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB: ”Nu mă deranjează că joc fundaş”

La FCSB, Dragoş Nedelcu a fost adus ca o mare speranţă, însă evoluţiile slabe, dar şi accidentările l-au împiedicat să-şi atingă potenţialul. La aproape două luni distanţă de la transferul la Fortuna Dusseldorf, mijlocaşul de 24 de ani are o cu totul altă stare de spirit.

Nedelcu a acordat un interviu pentru rp-online.de şi jurnaliştii germani notează că ”nu există nicio îndoială cu privire la starea lui de spirit, zâmbeşte cu gura până la urech şi răspândeşte imediat o dispoziţie bună”.

Imaginea este diferită faţă de ultima perioadă petrecută la FCSB, când nemulţumirile erau vizibile la fiecare interviu pe care-l acorda.

Dragoş Nedelcu spune acum că a fost ajutat foarte mult de colegi să se integreze la Fortuna Dusseldorf, dar mai are de tras până când va putea face faţă fizic la cerinţele din liga a doua a Germaniei:

”Mai am nevoie de câteva săptămâni până când o sa ajung la cel mai înalt nivel. Dar un lucru foarte bun este că colegii mei mă ajută foarte mult să mă integrez aici.

Toată lumea este incredibil de prietenoasă şi ne ajută cu orice. De exemplu, încercarea de a găsi un apartament sau un restaurant drăguţ.

(Despre diferenţele din fotbalul românesc) Intensitatea este mai mare aici, în Germania. Şi provocările fizice din timpul meciurilor sunt mai mari.

Trebuie să-mi depăşesc limita la fiecare meci, astfel încât să ajung la acelaşi nivel cu colegii mei”, a spus Dragoş Nedelcu pentru rp-online.de.

Dragoş Nedelcu are deja 4 apariţii pentru Fortuna Dussledorf, dar o singură dată a fost integralist, în Cupa Germaniei. De fiecare dată, fostul internaţional român a jucat fundaş central şi spune că nu-l deranjează acest lucru:

”(Despre faptul că joacă fundaş central) Nu mă deranjează să joc în apărare la Fortuna. Când am început fotbalul eram fundaş şi, în ultimele luni în România, am jucat din nou pe această poziţie. Pentru mine este important să joc, indiferent de unde”, a mai spus Dragoş Nedelcu.

Afla mai multe despre: dragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare