Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu a uitat de criticile lui Gigi Becali: "Poate să spună ce vrea! Eu vreau doar să joc"

Dragoş Nedelcu a uitat de criticile lui Gigi Becali: "Poate să spună ce vrea! Eu vreau doar să joc"

FCSB

Comentarii

Dragoş Nedelcu (24 de ani), fotbalistul FCSB, a fost convocat la naţionala U23 în vederea pregătirii turneului de la Jocurile Olimpice, dar n-a uitat de FCSB nici sub tricolor. Mijlocaşul a spus că a trecut peste criticile lui Gigi Becali şi vrea doar să joace cât mai mult şi cât mai bine.

Nedelcu a uitat de criticile lui Gigi Becali: "Poate să spună ce vrea! Eu vreau doar să joc"

Fotbalistul comparat de Gică Hagi cu Busquets vrea să fie lăsat să-şi vadă doar de joc şi a dezvăluit că nu mai e afectat de criticile lui Gigi Becali, deşi a fost umilit de două ori în play-off, când a fost schimbat după 30 de minute. Dragoş Nedelcu a vorbit şi despre venirea lui Dinu Todoran la echipa mare a FCSB.

"(n.r. - Ai reuşit să treci peste criticile lui Gigi Becali?) Normal, patronul poate să spună ce vrea, e alegerea lui. Eu vreau doar să joc fotbal şi să-mi văd de alte lucruri. (n.r. - despre Todoran) E o veste bună, cum să fie? Ne dorim să facem performanţă alături de dânsul, să ne pregătim, să ne facă să ne îmbunătăţim calităţile şi să câştigăm campionatul anul viitor", a spus Dragoş Nedelcu pentru Prima TV.

Chinuit de o accidentare care l-a ţinut departe de teren şase luni, Dragoş Nedelcu a strâns doar 386 de minute în opt meciuri jucate la FCSB în actualul sezon, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: dragos nedelcufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare