Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu are încredere că FCSB va lua campionatul. "Avem şanse mari să câştigăm campionatul"

Dragoş Nedelcu are încredere că FCSB va lua campionatul. "Avem şanse mari să câştigăm campionatul"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut partida din Cupa României, împotriva celor de la Dinamo, cu scor 1-0. La finalul partidei, Nedelcu a vorbit despre înfrângere şi despre faptul că roş-albaştrii vor lua campionatul.

Dragoş Nedelcu are încredere că FCSB va lua campionatul

Echipa antrenată de Toni Petrea a pierdut în faţa rivalilor, Dinamo. FCSB a avut parte de o înfrângere cu scor 1-0, care a dus la eliminarea roş-albaştrilor din Cupa României şi care i-a demoralizat pe fotbaliştii lui Gigi Becali.

La finalul partidei, căpitanul echipei din meciul cu Dinamo, Dragoş Nedelcu, a vorbit despre derby-ul pierdut, despre lotul echipei FCSB şi despre faptul că roş-albaştrii sunt favoriţi să câştige campionatul anul acesta.

"Din păcate nu am obţinut rezultatul pe care ni-l doream. Voiam să câştigăm, pentru că jucam împotriva lui Dinamo şi mă bucuram tare dacă îi eliminam. Mulţumesc clubului pentru încredere (n.r a fost căpitan), am avut nişte senzaţii noi, ca şi cum aş fi debutat.

Supărarea este foarte mare, pentru că trebuia să câştigăm cu orice preţ astăzi. Au fost foarte multe meciuri, avem un lot de 22-23 de jucători, mulţi dintre ei mai au anumite probleme, era normal să prindă minute şi alţi băieţi. 

Pentru mine este important să-mi recâştig ritmul de joc, nu contează pe ce poziţie. Sincer, am găsit echipa foarte bine pregătită fizic, iar eu cred că anul acesta suntem foarte bine la capitolul ăsta şi avem şanse mari să câştigăm campionatul", a declarat Dragoş Nedelcu.

FCSB a fost eliminată din Cupa României, iar obiectivul cel mai pare al roş-albaştrilor este acela de a câştiga campionatul. Pe masă ar mai rămâne Supercupa României, asta dacă formaţia antrenată de Toni Petrea va triumfa în Liga I. Clubul lui Becali este pe primul loc în campionat şi are 48 de puncte după 22 de partide şi este la un punct de ocupanta locului 2, CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsb dragos nedelcu 

viewscnt
Articole similare