Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu, după victoria în faţa fostei sale echipe: ”Am avut un sentiment ciudat. Păstrez multe amintiri plăcute de aici”

Dragoş Nedelcu, după victoria în faţa fostei sale echipe: ”Am avut un sentiment ciudat. Păstrez multe amintiri plăcute de aici”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Soiledis ’21 şi Coman ’45.

 La finalul partidei, Dragoş Nedelcu s-a declarat fericit de rezultat. Fost jucător al Viitorului Constanţa, Dragoş Nedelcu a vorbit şi despre perioada în care a evoluat la echipa înfiinţată şi patronată de Gică Hagi:

”Mă simt bine, joc din ce în ce mai mult. Asta îmi doresc, să am cât mai multe minute, să pot să îmi reintru în ritm,  pentru că accidentarea asta a venit pentru mine într-un moment foarte bun şi îmi doresc să continui ce am început în vară. Am făcut un meci bun din punct de vedere tactic, i-am blocat foarte bine, ştiam că sunt o echipă care pasează. Suntem mulţi jucători care am fost aici şi ştiam ce doreşte domnul Hagi de la ei. Le-am blocat foarte bine mijlocul şi consider că acolo am făcut diferenţa. Tot timpul o să am un sentiment ciudat, pentru că am avut aici foarte multe meciuri, foarte multe reuşite şi foarte multe amintiri plăcute. Avem un lot foarte valoros şi consider că meritam să fim în play-off, pentru că la un moment dat se punea şi întrebarea dacă vom ajunge în play-off” a declarat Nedelcu, după Viitorul - FCSB 0-2.

Afla mai multe despre: dragoş nedelcu 

viewscnt
Articole similare