You are here:

Drăguş la Rapid?! Marius Şumudică nu se fereşte: ”Domnul Şucu a vrut să facă un efort financiar consierabil” Promisiunea făcută de atacantul lui Trabzon

Drăguş la Rapid?! Marius Şumudică nu se fereşte: ”Domnul Şucu  a vrut să facă un efort financiar consierabil” Promisiunea făcută de atacantul lui Trabzon

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a recunoscut că se gândeşte să îl repatrieze pe Denis Drăguş, în cazul în care acesta nu îşi va reveni la Trabzonspor.

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, a declarat că îşi doreşte să colaboreze din nou cu Denis Drăguş (25 de ani) în viitorul apropiat.

Atacantul, crescut la Viitorul Constanţa, a marcat 14 goluri sezonul trecut la Gaziantep, sub comanda lui Şumudică, ceea ce i-a permis să se transfere la Trabzonspor. Totuşi, Drăguş nu a reuşit să îşi confirme valoarea la noua echipă, nereuşind să marcheze în campionat şi fiind rezervă în ultimele două meciuri.

Marius Şumudică, care este şi naşul lui Drăguş, a recunoscut că ar dori să-l readucă la Rapid, însă acest lucru ar fi dificil din cauza salariului pe care atacantul îl câştigă în Turcia, mult mai mare decât ce poate oferi o echipă din România.

Marius Şumudică a recunoscut că visează să-l aducă pe Drăguş la Rapid

"Denis Drăguş a fost dorit de domnul Şucu la Rapid înainte să-l iau eu la Gaziantep. Atunci domnul Şucu a vrut să facă un efort financiar considerabil pentru România, adică să plătească o sumă foarte mare pentru a-l aduce pe Drăguş. Aşa că domnului Şucu nu îi displace această idee, e clar, dar eu mi-aş dori ca Drăguş să reuşească acolo şi să nu fie nevoie să-l resuscitez eu a doua oară în carieră. 

Eu sper ca el să rămână acolo, pentru că echipa naţională are nevoie de Drăguş să joace la un nivel înalt. Dacă el nu va fi într-o situaţie bună, iar Trabzon vrea să renunţe, atunci Rapid îl aşteaptă cu braţele deschise pe Drăguş. Iar el mi-a promis că în acel moment nu va lua nicio ofertă în calcul în afară de cea de la Rapid", a spus Marius Şumudică.

În etapa a 12-a din Superliga, Rapid se va deplasa pe terenul lui FC Botoşani, udminică, pe şase octombrie, de la 18:15.

Afla mai multe despre: superligarapidşumudică 

viewscnt
Articole similare