Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drăguşin a fost lăsat pe bancă după gafa din etapa trecută! Salernitana a învins Venezia, scor 2-1

Drăguşin a fost lăsat pe bancă după gafa din etapa trecută! Salernitana a învins Venezia, scor 2-1

Stranieri

Comentarii

Formaţia Salernitana, cu Radu Drăguşin rezervă, a învins, joi, pe teren propriu, scor 2-1, echipa Venezia, într-un meci contând pentru etapa a XX-a a campionatului Italiei.

Învingătorii au marcat prin Bonazzoli ‘7 (penalty) şi Verdi ’67. Pentru Venezia a înscris Henry, în minutul 58. În minutul 89, de la Venezia a fost eliminat Ampadu.

Etapa trecută, Salernita fost extrem de aproape să obţină a patra victorie consecutivă în Serie A, conducând până în minutul 88, după ce Lourenco înscrisese în prima repriză. Introdus pe teren în minutul 85, Drăguşin l-a scos din offside pe Pasalic la faza golului, iar croatul i-a adus un punct Atalantei.

Salernitana ocupă locul 17 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Venezia este pe ultimul loc, 20, cu 22 de puncte. Lider este AC Milan, care are 77 de puncte.

Florin Manea vrea să dea lovitura cu Radu Drăguşin

”Mă bucură relaţia asta cu el şi mă bucur că am ajuns să cred că pot să îmi îndeplinesc visul pe care îl am de când m-am făcut impresar, adică să transfer la Real Madrid, Barcelona sau Manchester United”, a spus Florin Manea, impresarul lui Drăguşin, pentru Sport.ro.  

Afla mai multe despre: drăguşin-salernita-seria a 

viewscnt
Articole similare