Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dramă în lumea sportului! Elveţianul Gino Mader a murit, după căzătura în prăpastie suferită chiar în Turul Elveţiei

Dramă în lumea sportului! Elveţianul Gino Mader a murit, după căzătura în prăpastie suferită chiar în Turul Elveţiei

Ciclism

Comentarii

Elveţianul Gino Mader (26 de ani) a pierdut lupta cu viaţa, vineri, după o noapte de chin, în care medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa.

Joi, în etapa a 5-a a Turului Elveţiei, Gino Mader a căzut într-o râpă extrem de adâncă, cu aproximativ 100 km/h.

  • Incidentul s-a produs la kilometrul 197 al cursei, pe coborârea Albula.

Gino Mader a murit!

Medicii au intervenit rapid, l-au resuscitat minute în şir, apoi l-au transportat cu elicopterul la spitalul din Chur. Peste noapte, starea sa a fost una gravă, dar stabilă, după cum anunţa presa internaţională.

Cu toate acestea, echipa sa, Bahrain-Victorius a anunţat, vineri, decesul său: 

Cu profundă tristeţe şi cu inima grea trebuie să anunţăm dispariţia lui Gino Mäder. Vineri, 16 iunie, după o cădere foarte gravă în timpul etapei 5 a Turului Elveţiei, Gino a pierdut lupta pentru a-şi reveni după rănile grave pe care le-a suferit.

Întreaga noastră echipă este devastată de acest accident tragic, iar gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familia lui Gino în această perioadă incredibil de dificilă.


În ciuda eforturilor depuse de fenomenalul personal de la spitalul din Chur, Gino nu a reuşit să depăşească aceasta ultimă şi cea mai mare provocare a lui, iar la ora 11:30 vineri ne-am luat rămas bun de la una dintre luminile echipei noastre.

Gino a fost un sportiv extraordinar, un exemplu de determinare, un membru valoros al echipei noastre şi al întregii comunităţi de ciclism. Talentul, dăruirea şi pasiunea lui pentru sport ne-au inspirat pe toţi”.

 

Afla mai multe despre: gino mader 

viewscnt
Articole similare