Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama lui Boloni: "La 15 ani am avut parte de cel mai dureros moment"

Drama lui Boloni: "La 15 ani am avut parte de cel mai dureros moment"

Special

Comentarii

Ladislau Boloni face senzaţie în Belgia. Cu o echipă mică este pe podiumul campionatului, peste Anderlecht sau Standard Liege. Anvers este o candidată seriaosă la play-off în acest sezon.

Ladislau Boloni este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ai momentului. Dar până să îşi construiască o carieră de excepţie, Loţi a avut parte de momente care l-au marcat pe viaţă. Cel mai greu de trecut a fost povestit pentru siteul eusunt12.ro.
 
"Un episod trist a fost când a murit tata! Eram rezervă la echipa mare, la Divizia C. Aveam 15 ani, motiv pentru care jucam şi la juniori. Tata iubea fotbalul, era înnebunit! Venea tot timpul la stadion. Aveam joc la Târnăveni. Tata a făcut hemoragie cerebrală în timpul unui meci în care am marcat patru goluri. Iar dupa trei zile a murit! Avea probleme cu tensiunea. A mai contat ce făcusem pe teren? Ceva extrem de dureros!" a povestit omul care a câştigat CCE în 1986 cu Steaua. 
 
Peste ani, Boloni avea să fie recunoscut drept antrenorul care l-a oferit fotbalului mare pe Cristiano Ronaldo. 
 
"Îl urmăream deja pe Cristiano! Chiar dacă nu a făcut parte din lotul care a câştigat titlul în 2002. Uneori, se antrena cu echipa mare. Marele meu merit este că l-am adus la prima echipă şi că l-am ţinut acolo, într-un moment dificil pentru Sporting. Clubul tăia orice cheltuială considerată inutilă. Avea doar 16 ani şi putea fi vândut. El avea talent, nu i l-am dat eu. Eu doar am muncit cu el, pentru că am crezut în el. Iar Manchester United mi-a confirmat ca nu m-am înşelat!" a mai spus Boloni. 
 

Afla mai multe despre: boloniantwerpcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare