Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drama neştiută a lui Borja Valle! ”A primit o veste dificilă”. Ce s-a aflat după plecarea de la Rapid

Drama neştiută a lui Borja Valle! ”A primit o veste dificilă”. Ce s-a aflat după plecarea de la Rapid

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat vineri dimineaţă că s-a despărţit de mijlocaşul ofensiv spaniol Borja Valle (31 de ani).

Borja Valle, chinuit de problemele de acasă! ”A primit o veste dificilă”

Alex Paraschiv, manager de comunicare la Rapid, a dezvăluit drama prin care a trecut Borja Valle, greu încercat în ultima perioadă. Conform oficialului de la Rapid, fotbalistul a fost apăsat de probleme de acasă!

  • Clubul giuleştean a dezvăluit pe Facebook că plecarea ibericului este datorată unor probleme în familie cu care se confruntă în momentul de faţă.

”Fotbaliştii sunt şi ei oameni. Da, pare un clişeu, dar şi ei au sentimente, probleme acasă şi poate nu dau mereu 100% randament pe teren. Mulţi nu ştiu ce se întâmplă în viaţa unui jucător şi critică. E mai în gena omului să critice decât să încerce să înteleagă!

Borja a primit o veste dificilă acum două luni, legată de socrul său, şi gândul i-a fost la soţie, la copilul de un an... E greu când acasă lucrurile nu sunt ok, când eşti singur printre străini şi familia e departe. 
 
Unul dintre jucătorii speciali, care, deşi nu a stat mult la Rapid, a arătat că are un caracter deosebit, cum mai rar găseşti în fotbal”, a scris Alex Paraschiv pe reţelele de socializare.
 
Venit liber de contract în această vară la Rapid, după despărţirea de Cartagena (LaLiga2), Borja Valle a fost jucătorul din atacul giuleştean care a primit cele mai multe minute din partea lui Cristiano Bergodi, însă spaniolul nu i-a răsplătit încrederea tehnicianului italian. În 16 meciuri în Superligă, fostul atacant al lui Dinamo a marcat un singur gol, împotriva Universităţii Craiova, în meciul câştigat de Rapid cu 2-0.
 
În vârstă de 31 de ani, atacantul spaniol este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Ponferradina, Celta Vigo B, Ourense, Real Oviedo, Deportivo La Coruna, Dinamo, Khor Fakkan şi Cartagena. 

Afla mai multe despre: rapidborja vallegiuleşti 

viewscnt
Articole similare