You are here:

Dramă pentru Sergio Perez, după Marele Premiu al Azerbaidjanului! Tatăl său a fost găsit inconştient în casă. Primele informaţii

Dramă pentru Sergio Perez, după Marele Premiu al Azerbaidjanului! Tatăl său a fost găsit inconştient în casă. Primele informaţii

Formula 1

Comentarii

Tatăl pilotului de Formula 1 Sergio Perez a suferit un preinfarct duminică seara, după Marele Premiu al Azerbaidjanului. Fostul deputat mexican a fost găsit inconştient în locuinţa sa înainte de a fi transportat de urgenţă la spital.

Tatăl lui Sergio Perez a fost spitalizat în Mexic după ce a suferit un preinfarct

Potrivit El Heraldo de Mexico, Antonio Perez Garibay, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit inconştient în baia sa. A fost chemată o ambulanţă pentru a-l transporta de urgenţă la spital.

Pe pagina sa de Instagram, echipa de comunicare a pilotului a oferit câteva detalii: „Domnul Pérez Garibay este într-o stare stabilă, dar rămâne sub supraveghere medicală la terapie intensivă. Specialiştii care se ocupă de el au indicat că starea sa continuă să fie monitorizată foarte îndeaproape”.

În timpul Marelui Premiu al Azerbaidjanului, Sergio Perez a fost nevoit să abandoneze după o coliziune cu Ferrari-ul lui Carlos Sainz cu două tururi înainte de final. Cei doi piloţi au dat apoi vina unul pe celălalt.

Având dificultăţi în acest sezon la volanul Red Bull-ului său, mexicanul în vârstă de 34 de ani ocupă în prezent locul şapte în clasamentul piloţilor, la mare distanţă de coechipierul său Max Verstappen.

Următorul Mare Premiu este programat în acest weekend pe circuitul urban Marina Bay din Singapore.

Afla mai multe despre: sergio perezmarele premiu al azerbaidjanului 

viewscnt
Articole similare