Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drenthe a renunţat la muzică şi a revenit în fotbal. Cu ce echipă a semnat şi cum arată fostul jucător al Realului

Drenthe a renunţat la muzică şi a revenit în fotbal. Cu ce echipă a semnat şi cum arată fostul jucător al Realului
Comentarii

Olandezul Royston Drenthe, care s-a retras anul trecut din activitatea de fotbalist pentru a se dedica unei cariere în muzică, a revenit în fotbal şi a semnat un contract cu Sparta Rotterdam, din liga a doua olandeză.

 
Drenthe a semnat o înţelegere pe un an.
 
“În ultimii ani, de multe ori nu m-am mai bucurat de fotbal, însă la Sparta mi-am regăsit bucuria. Îi sunt recunoscător clubului pentru această oportunitate şi sper să ajut echipa să promoveze”, a declarat fotbalistul în vârstă de 31 de ani.
 
În februarie 2017, Royston Drenthe, fost component al echipei Real Madrid, anunţa că renunţă la fotbal şi că se dedică unei cariere în muzică, el fiind deja cunoscut de iubitorii rapului cu numele Roya2Faces.
 
Format la Feyenoord, Royston Drenthe a debutat ca fotbalist profesionist la gruparea olandeză, în 2005. Apoi, el a jucat la Real Madrid, club la care a fost transferat în 2007 în schimbul sumei de 14 milioane de euro. Olandezul a mai evoluat pentru Hercules Alicante, Everton, Alania Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayseri Erciyesspor şi Baniyas SC. El a fost şi internaţional olandez de juniori, tineret şi seniori (un singur meci la seniori).

Afla mai multe despre: drenthefeyenoordevertonreal madridspartarotterdam 

viewscnt
Articole similare