You are here:

Drum liber către CFR Cluj | El e antrenorul de la care Becali poate să-şi ia adio: "Steaua e un capitol închis!"

Drum liber către CFR Cluj | El e antrenorul de la care Becali poate să-şi ia adio: "Steaua e un capitol închis!"

FCSB

Comentarii

Proaspăt revenit în ţară după aventura de aproape un sezon la Kayserispor, Marius Şumudică este liber de contract. Tehnicianul e pe lista celor de la CFR Cluj, aşteptându-se definitivarea actelor despărţirii de Dan Petrescu şi spune clar că niciodată nu va antrena FCSB.

"Din România m-ar interesa doar nişte echipe unde se vrea performanţe, să câştig trofee. High class, da. Eu îmi văd lungul nasului, nu sunt arogant, dar nu mă mai văd lucrând la o echipă mică, să aibă 70 de spectatori să mă înjure. Eu să trag la şaibă şi tot pe mine să mă ia... CFR Cluj, da, este o echipă atractivă pentru mine. Are conducători care practic nici nu se văd, dar au creat toate condiţiile pentru Dan Petrescu să facă performanţă.
 
Steaua e un capitol închis. Am o relaţie bună cu Gigi Becali, însă nu există compatibilitate între mine şi cei de acolo. A avut un lot foarte bun. Nu ştiu ce s-a întâmplat, evit polemicile, chiar i-am promis lui Dică faptul că n-o să mai vorbesc nici la superlativ de ei, nici să-i contest", a spus Şumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: sumudicasteauaantrenorcfrgigi becali 

viewscnt
Articole similare