Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drumul de la viitor star, la paznic! Drama prin care a trecut un fost atacant al lui Dinamo: ”Soţia a vândut tot din casă şi a plecat”

Drumul de la viitor star, la paznic! Drama prin care a trecut un fost atacant al lui Dinamo: ”Soţia a vândut tot din casă şi a plecat”

Fotbal

Comentarii

Pentru fostul atacant al celor de la Dinamo, ivorianul Kevin Zougoula (35 de ani), viaţa a ajuns să bată filmul!

Considerat, la un moment dat, cel mai bun atacant al campionatului din Coasta de Fildeş, Kevin Zougoula nu a reuşit niciodată să-şi atingă potenţialul, iar de doi de zile s-a angajat paznic de noapte pentru a se întreţine.

Kevin Zougoula, de la golgheter, la paznic

În sezonul 2012/2013, Kevin Zougoula era considerat unul dintre cei mai valoroşi atacanţi pe care îi avea continentul african. 

Marcase cinci goluri în opt meciuri pentru Sewe Sport de San Pedro în Liga Campionilor Africii şi era văzut ca următorul star al fotbalul de la Abidjan.

Într-un mod interesant, Kevin alege să se transfere de urgenţă în România, la Dinamo, chiar peste acceptul clubului de care aparţinea. 

În acel moment, fotbalistul a refuzat să-şi prelungească contractul cu Sewe, a semnat cu Dinamo, dar africanii au produs numeroase şicane, doar ca transferul să nu se mai realizeze. 

Şefii lui Sewe i-au confiscat paşaportul şi l-au ameninţat că nu-l mai văd dacă nu semnează. Într-un final l-au înapoiat, dar au refuzat, o perioadă, să le trimită dinamoviştilor ”cartea verde” a jucătorului, pentru ca acesta să aibă drept de joc la Dinamo.

Mă bucur că sînt la Dinamo pentru că îmi doresc să joc fotbal la un nivel cît mai înalt. Am venit să descopăr Europa. Am evoluat în Liga Campionilor Africii şi-mi doresc să joc la acelaşi nivel şi în Europa.

Sunt cel mai bun marcator din Coasta de Fildeş, am jucat şi în naţională, vreau să muncesc şi să profit de şansa pe care Dinamo mi-a oferit-o!”, declara Zougoula, la sosirea în România.

Din păcate pentru el, dar şi pentru club, Dinamo nu a fost o rampă de lansare, iar toate au mers din rău în mai rău pentru el.

A marcat două goluri în Cupa României, contra celor de la Sănătatea Cluj, a mai bifat alte cinci meciuri în campionat, s-a accidentat, iar apoi, la după cinci luni contractul i-a fost reziliat.

  • Ivorienii anunţă că Zougoula mai avea trei luni de contract cu Sewe, când Dinamo a semnat cu acesta.

Soţia i-a luat totul şi s-a făcut dispărută

S-a întors în Coasta de Fildeş, la Sewe, apoi a mai jucat la Kaloum (Guineea), ASI Abengourou, AS Tanda, SC Gagnoa, EFYM Ivory Coast (Coasta de Fildeş) şi AS Douanes (Burkina Faso).

În 2018, pe când era în Burkina Faso a primit lovitura de graţie: soţia i-a vândut tot din casă şi s-a făcut nevăzută.

Nu câştigam foarte mult în Burkina, iar jumătate trimiteam soţiei, în Coasta de Fildeş. Mi-a spus că este prea puţin. Într-o zi, m-a ameninţat că mă părăseşte, dar nu am luat-o în serios.

După acea, când am venit într-un weekend în Coasta, am constatat că a eliberat casa în care locuiam şi a plecat  cu toate lucrurile. Am fost căsătoriţi legal. Nici până în ziua de azi nu ştiu unde este”, a povestit Zougoula, pentru NCI Sports, din Coasta de Fildeş.

Astăzi, Kevin Zougoula este agent de pază în Coasta de Fildeş, iar în timpul liber evoluează pentru echipă de liga a treia, doar pentru faptul că nu s-a putut rupe total de sportul pe care îl iubeşte atât de mult.

Afla mai multe despre: kevin zougoulacoasta de fildes 

viewscnt
Articole similare