Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dubai va facilita accesul suporterilor pentru Cupa Mondială din Qatar

Dubai va facilita accesul suporterilor pentru Cupa Mondială din Qatar

Cupa Mondială

Comentarii

Conducerea aeroportului din Dubai, care ia în calcul că va primi foarte mulţi suporteri în timpul Cupei Mondiale din Qatar, a fost de acord, miercuri, să relaxeze procedurile administrative pentru turişti.

Dubai va facilita accesul suporterilor pentru Cupa Mondială din Qatar

Directorul Aeroportului din Dubai, Paul Griffiths, a anunţat, miercuri, că va fi facilitată trecerea mai rapidă a fanilor către Qatar, în timpul Cupei Mondiale de fotbal, notează AFP.

Aeroportul prevede că vor exista multe călătorii dus-întors în ţara vecină, Qatar, şi de aceea s-a decis ca procedurile administrative privind fanii care vor tranzita Qatarul să fie mult uşurate.

Potrivit lui Paul Griffiths, suporterii vor beneficia de un check-in online care le va permite să intre şi să iasă foarte repede, evitând astfel aglomeraţia de pe aerOportul din Dubai, care, înaintea pandemiei de Covid-19, era cel mai aglomerat aeroport din lume.

Zborurile dintre Qatar şi Emiratele Arabe Unite au fost reluate în anul 2021, după mai bine de trei de întrerupere cauzată de faptul că relaţiile diplomatice dintre cele două ţări fuseseră rupte în iunie 2017.

Afla mai multe despre: qatar-dubai-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare