Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicii din Emiratele Arabe Unite îşi doresc o şcoală de portari de fotbal care să poarte numele Helmut Duckadam

Şeicii din Emiratele Arabe Unite îşi doresc o şcoală de portari de fotbal care să poarte numele Helmut Duckadamgalerie foto

Sporturi

Comentarii

La mai bine de jumătatea Campionatului Mondial de judo, organizat în aceste zile la Abu Dhabi, iar sportivii români şi-au luat la revedere de la competiţia supremă a planetei şi chiar de la o posibilă calificare olimpică.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Alex Creţ, cel mai bine cotat judoka al României, a ieşit încă din primul tur, fiind învins de bulgarul Ivailov.

"În primul rând, Creţ ar trebui să-l învingă pe Creţ, pentru a putea spera la performanţe notabile" , a punctat Alexandru Chirilă, unul dintre numele importante ale judo-ului românesc, pe pagina lui de Facebook.

După acest Mondial, pentru judoka tricolori, Jocurile Olimpice sunt tot mai departe.

Helmut Duckadam a postat, de asemenea, pe pagina lui de Facebook un mesaj special legat de prezenţa lui în Abu Dhabi, la Mondialul de judo.

”Am avut multe întâlniri memorabile. Dar de atâta respect şi aprecieri, nu am avut parte.Îi mulţumesc domnului Marius Vizer, Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo", a punctat Duckadam.

Duckadam i-a câştigat pe şeici

Helmut Duckadam, legendarul portar al Stelei, se află pentru prima dată la un Campionat Mondial de judo, fiind invitatul special al lui Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo.

"În fiecare zi în care am mers la sală  am realizat că această competiţie atinge perfecţiunea din punct de vedere organizatoric. Şi satisfacţia este cu atât mai mare cu cât Federaţia Internaţională este condusă de un român", a precizat Helmut Duckadam pentru Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Fostul portar i-a cucerit imediat pe şeicii din Abu Dhabi care sunt pasionaţi în special de fotbal. Se pare că există intenţia ca aceştia să deschidă o şcoală de portari de fotbal care ar putea purta numele lui Helmut Duckadam.

"Sunt ceva discuţii în acest sens, dar vedem ce va ieşi", a mai spus Duckadam.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare