Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam, categoric după succesul fantastic al CFR-ului din Conference League: ”Petrescu pleacă doar când vrea el, nu când îi spun alţii!”

Duckadam, categoric după succesul fantastic al CFR-ului din Conference League: ”Petrescu pleacă doar când vrea el, nu când îi spun alţii!”

CFR Cluj

Comentarii

Helmut Duckadam a comentat ultimul succes al CFR-ului din grupele Conference League.

Echipa CFR Cluj a dispus joi, în deplasare, de formaţia cehă Slavia Praga, scor 1-0, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League. CFR ocupă ultimul loc în grupă, cu 4 puncte.

Pe Eden Arena din Praga, CFR a înscris unicul gol al întâlnirii, prin Janga, în minutul 45, din pasa lui Roger. În grupa G din Conference League, toate echipele au câte patru puncte şi sunt despărţite prin golaveraj. CFR Cluj este clasată pe locul al patrulea în grupă.

Helmut Duckadam a fost impresionat de tactica lui Dan Petrescu. Fostul portar al Stelei susţine că antrenorul va pleca de la CFR doar când Petrescu va dori. 

”Petrescu pleacă doar când vrea el, nu când îi spun alţii!”

”Toată lumea a avut impresia că Slavia Praga e o sperietoare, am văzut puţin din meci, nu am mai avut răbdare să mă uit la încă un meci complet. Îi felicit că au câştigat, au ajuns să aibă din nou şanse să se califice în primăvara europeană, le doresc multă baftă. 

Se pare că au revenit la forma aceea de joc. Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj când vrea el, nu când vor alţii. El nu va pleca, are o clauză mare, când va avea o ofertă mai mare care să îl tenteze, poate va pleca. 

Asta înseamnă să respecţi competiţia, de aia câştigi campionatul, ăla e ţelul final, să joci în cupele europene, să faci o figură frumoasă, să mergi mai departe. 

Plus că şi aici se câştigă bani mulţi, FCSB ar fi câştigat un milion de euro din aceste două meciuri. Nu ştiu dacă ar fi avut prima şansă jucând cu echipa de bază, dar şansele erau cu siguranţă mult mai mari”, au fost cuvintele lui Helmut Duckadam.

Afla mai multe despre: cfr-conference league-petrescu-duckadam 

viewscnt
Articole similare