Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duckadam ştie de ce Octavian Popescu trebuie să rămână la FCSB: ”Suma de transfer ar fi mai mare atunci!”

Duckadam ştie de ce Octavian Popescu trebuie să rămână la FCSB: ”Suma de transfer ar fi mai mare atunci!”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a avut un sezon bun la FCSB, iar Gigi Becali visează să încaseze zeci de milioane în schimbul jucătorului român.

În acest sezon, Popescu a marcat 9 goluri şi a oferit 4 decisive. Mai mult decât atât, fotbalistul FCSB-ului a debutat şi la naţionala României. Totuşi, în ultimele partide, fostul jucător de la Craiova nu a mai făcut diferenţa ca în meciurile trecute şi a fost criticat chiar şi de Gigi Becali. 

Fostul oficial al echipei, Helmut Duckadam, consideră că tânărul jucător nu ar trebui să plece de la FCSB. Octavian Popescu nu ar trebui să ardă etape, iar dacă ar juca în cupele europene, suma lui de transfer ar creşte. 

”Suma de transfer ar fi mai mare atunci!”

”Tavi Popescu nu prea a mai ieşit în evidenţă, în ultimele meciuri. Va trebui să aibă constanţă, prea multe laude nu ajută întotdeauna. Sumele vehiculate nu sunt importante. Nu este un jucător pentru o echipă foarte mare. Una e să joci la noi şi alta e să joci afară.

Ar trebui să mai stea, cel puţin un an, doi. Şi suma de transfer ar fi mai mare atunci. Dacă va juca în cupele europene, la echipa naţională, cota lui va creşte”,  a declarat Duckadam, potrivit as.ro. 

  • 3 milioane de euro e cota actuală a lui Octavian Popescu 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-liga 1-duckadam 

viewscnt
Articole similare