Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Duel în trei pentru banca CFR-ului? Şumudică, Gâlcă şi Boloni s-ar afla pe lista campioanei. Cine este favorit să preia gruparea din Gruia

Duel în trei pentru banca CFR-ului? Şumudică, Gâlcă şi Boloni s-ar afla pe lista campioanei. Cine este favorit să preia gruparea din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică ar putea reveni în Liga 1, dar nu la FCSB, ci ca antrenor al CFR-ului.

Marius Şumudică (50 de ani) ar fi devenit principalul favorit pentru a prelua banca tehnică a campioanei României, CFR Cluj, anunţă Pro Sport.

Potrivit sursei citate, Şumudică şi-ar fi dat deja acordul să meargă în Gruia, dar conducerea CFR-ului analizează mai multe piste. Ar fi vorba şi de Ladislau Boloni (68 de ani), tehnician care ar fi cerut mai mult timp de gândire, dar şi de Constantin Gâlcă, fost campion cu FCSB, şi abia plecat de la Vejle.

Marius Şumudică a fost în discuţii avansate cu FCSB şi Gigi Becali, şi ar putea reveni în România după  patru ani. Ultima dată el a pregătit-o pe Astra Giurgiu, apoi a bifat experienţele Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep şi Caykur Rizespor. În România, Şumudică a mai antrenat echipele Progresul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid, FC Vaslui, FC Braşov, Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna.

Cum a comentat Marius Şumudică numirea lui Dinu Todoran la FCSB: "Am fost surprins. E politica dânşilor"

Dorit de Gigi Becali (62 de ani) la FCSB înainte de a-l pune pe Dinu Todoran (42 de ani) antrenor, Marius Şumudică a comentat alegerea făcută de patronul roş-albaştrilor şi a spus că a fost surprins de decizia luată de omul de afaceri.

Înainte de a-l alege pe Dinu Todoran, Becali a negociat cu Marius Şumudică şi a vrut să-l pună antrenor la FCSB. În cele din urmă, părţile nu s-au înţeles, iar patronul roş-albaştrilor l-a instalat pe Todoran ca principal pe banca tehnică. Şumudică a fost mirat de această decizie, dar n-a vrut să spună mai mult.

"Ba da, am fost surprins de alegere, dar e politica dânşilor. Ei ştiu ce au de făcut. Poate să fie o surpriză plăcută a campionatului, nu am văzut, nu l-am urmrărit. De altfel, a şi activat foarte puţin. Ei ştiu cel mai bine, domnul Gigi Becali ştie ce are de făcut. Vedem ce se va întâmpla, rezultatele vorbesc", a spus Marius Şumudică, la Pro X.

Afla mai multe despre: marius şumudicăcfr clujladislau boloniconstantin gâlcă 

viewscnt
Articole similare